top of page

Dit schilderij is verkocht. Art Prints van dit werk zijn verkrijgbaar in alle maten en materialen.

 

50 W x 40 H x 2 cm. Dit is een schilderij van 'mensen in abstractie' of ik omschrijf ze ook graag als 'een suggestie van mensen'. Ik hou van het schilderen van menselijke vormen en het combineren van verschillende poses. Geïnspireerd door dansers maakte ik deze 'structuur' van mensen. Het schilderij is beïnvloed door grotschilderingen uit de prehistorie waar men ook met aardepigmenten afbeeldingen maakte. Je kunt je eigen verhaal maken over de interactie die de mensen met elkaar hebben en de emoties die ze je tonen.

 

Het schilderij is gemaakt met expressieve verfstreken, paletmes en heeft veel structuur en textuur.

 

Sinds 2021 werkt ART Eva Maria aan een collectie van schilderijen die mooi is voor mens en milieu: de Online Gallery Sustainable Art Paintings. Portretten en schilderijen worden gemaakt met duurzame verf. De verf is handgemaakt met uniek gemengde kleuren. Per schilderij mengen we de kleuren die nodig zijn. De verf wordt gemaakt van non toxic 100% natuurlijke aarde en mineraal pigmenten, die authentiek, licht- en kleurecht zijn.

Let's move

Productcode: LET24006
€ 600,00Prijs
  • Schilderij op canvas. De verf is handgemaakt met uniek gemengde kleuren. De verf wordt gemaakt van non toxic 100% natuurlijke aarde en mineraal pigmenten, die authentiek, licht- en kleurecht zijn. De zijkanten zijn geschilderd in een bijpassende kleur. Het schilderij is ophangklaar.

bottom of page