Herdenkingsportret En profil

Herdenkingsportret

Wanneer een dierbare is overleden geeft een kunstwerk een tijdloze herinnering.

Kunst biedt troost en een gevoel van verbinding. Eva van den Hamsvoort schildert of tekent een portret naar aanleiding van foto's of videobeelden. De maat van het kunstwerk is naar wens: klein en intiem tot en met royaal groot. Eva werkt met verschillende technieken en stijlen: geabstraheerd, met symboliek, impressionistisch, expressief of juist minimalistisch en ingetogen. In zwart/wit, met subtiele tinten of juist kleurrijk. Bij zo'n dierbare, persoonlijke herinnering is het goed vooraf wensen zorgvuldig door te nemen in een persoonlijk of telefonisch gesprek. Kunst biedt een tijdloze herinnering.

Een portret van een dierbare die is gestorven geeft een tijdloos beeld. Eva schildert niet gedetailleerd zoals bij fotografie, maar geeft een impressie, zodat de essentie zichtbaar is. Het warme gevoel dat iemand bij je oproept wordt op een kunstzinnige wijze zichtbaar.

Als herinnering aan iemand is een portret een mogelijkheid, maar denk ook aan een schilderij van een symbool dat bij iemand past, een favoriet landschap of een abstract kunstwerk waarin iemands lievelingskleuren zijn verwerkt. ART Eva Maria maakt kunst op maat naar aanleiding van jouw specifieke wensen.

 
Image by Roman Kraft
ART EVA MARIA
 KUNST TIP 

Je bewaart een schoenendoos of koffer met oude, dierbare foto's, waarin je af en toe kijkt. Het is mooi om van een fijne herinnering een schilderij te laten maken. Verschillende foto's kunnen met elkaar gecombineerd worden en zelfs verschillende tijdsperioden. Maak een tijdreis en een kunstwerk geeft je een blijvend resultaat waarnaar je iedere dag kan kijken.

Online ART Galleries

 

Originele schilderijen

ART Eva Maria Online Gallery bezoek atelier op afspraak

Internationaal: Saatchi Art


Art Prints Nederland, België, Frankrijk

ART Eva Maria Werk aan de Muur


Art Prints Duitsland

ART Eva Maria Ohmyprints

ART Eva Maria

T:   076-5201888

Contactpersoon:

Eva van den Hamsvoort

Adres (op afspraak):

De Teruggave

Gasthuisvelden 11

4811 VX Breda

Nederland

KvK: 17098528
BTW: NL 8108.55.288.B01

 

ART Eva Maria is onderdeel van Studio EVS

ART News Eva Maria

© ART Eva Maria, Eva van den Hamsvoort / Breda / The Netherlands / T 0031-(0)76-5201888

  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
0