top of page
Schilderij familieportret buiten voor boerderij 70x100

Familieportret

Samen op het doek

Laat je vastleggen samen met je familie in een schilderij. Een geschilderd portret van je familie is een waardevol bezit waar je naar blijft kijken. Geef een persoonlijk schilderij cadeau op een verjaardag, trouwdag, jubileum of een andere gedenkwaardige dag.

Familieportret schilderij familie aan het strand op Curaçao 70e verjaardag ouders
Familieportret schilderij buiten voor het huis aan de muur

Een persoonlijk kunstwerk met een emotionele waarde

Een geschilderd portret van je gezin of familie is origineel om cadeau te geven en waardevol om cadeau te krijgen. Als herinnering, waardering of uit liefde voor de favoriete mensen om je heen. Eva van den Hamsvoort is gespecialiseerd in het schilderen van mensen en schildert voor jou een sfeervol familieportret. Haar schilderstijl is kleurrijk, expressief en trefzeker. Het is voor haar van belang de essentie van de personen te raken. Dat maakt een portret tijdloos.

 

Om je inspiratie te geven en om de keuze te vergemakkelijken welk type portret je wenst, is het familieportret ingedeeld in 5 categorieën.

Bekijk de prijzen van een geschilderd familieportret en de werkwijze.

Familieportret gezinsportret herinnering fietsvakantie 30 jarig huwelijk
Familieportret schilderij in opdracht. Geschilderd familieportret door ART Eva Maria.
5 soorten familieportretten

5 Soorten familieportretten
Waar kies jij voor?

1

Het harmonieuze familieportret

Dit is een portret waarin mensen een klassiek geheel vormen en de warme familiebanden op een harmonieuze manier worden uitgedragen. De compositie van het kunstwerk is mooi in balans.

Geschilderd familieportret schilderij ART Eva Maria geschilderd gezinsportret

2

Het familiediner portret

Een fijne gelegenheid om bij te praten met je familie is een etentje thuis of een diner in een restaurant. Je zit samen aan tafel met lekkere gerechten die er kleurrijk en smakelijk uitzien.

Familieportret Schilderij familiediner

3

Het spontane familieportret

Dit is een schilderij waarin mensen een actieve houding aannemen. De wens is dan om niet té geposeerd op het doek te staan. Dat levert een dynamisch schilderij op.

Familieportret Gezinsportret

4

Het feestelijke familieportret

Een feest is een uitgelezen gelegenheid om je familie vast te laten leggen op doek. Dit is een Love & Life Paint of Live Painting. Familiefeesten zijn er in alle soorten en maten: vier het leven en de liefde!

Wedding Art Het bruidspaar buiten met familie

5

Het geabstraheerde familieportret

Wanneer je van abstracte kunst houdt, zal een familieportret met een geabstraheerde schilderstijl je aanspreken. Een geabstraheerd portret heeft een kleurenpalet dat uit een zorgvuldig uitgekozen kleurenpalet bestaat, dat mooi matcht met je interieur.

Wil jij een familieportret laten schilderen? Neem contact op:

Geabstraheerd geschilderd familieportret, gezinsportret
Geschilderd familieportret portret schilderij van gezin met familie
Bekijk meer geschilderde familieportretten

Laat je familie stralen op een prachtig schilderij, speciaal op maat gemaakt.

Familieportret laten schilderen
Wil jij ook samen met je familie vereeuwigd worden in een geschilderd portret?
Eva van den Hamsvoort

“Voor mijn opdrachtgevers maak ik schilderijen op maat. Het zijn persoonlijke en waardevolle toevoegingen aan hun interieur. De kunstwerken verbeelden een warme herinnering en gaan levenslang mee. Soms hoor ik: ”Later gaat dit schilderij door naar onze kinderen”. Er zal vaak naar worden gekeken.

Vanuit het atelier heb ik al mijn favoriete ‘paint tools’ tot mijn beschikking en de perfecte lichtomstandigheden om met volle aandacht het kunstwerk te schilderen. In de werkplaats tenslotte wordt het schilderij voorzien van een vernislaag voor extra bescherming.

Eva aan het werk Love Life Paint

Wij zijn zeer verguld met het resultaat van beide schilderijen!! Eva heeft de vraag echt heel erg goed ingevuld en wij hebben de schilderijen op een heel prominente plek opgehangen in ons huis. De familieleden zijn ook verguld over hoe ze er op staan!
Dus 100% geslaagd deze missie!   Opdrachtgevers van een familieportret

Lees meer over het geschilderde familieportret

Ontdek meer over de persoonlijke en zakelijke toepassingen van het geschilderde portret

bottom of page