top of page
Schilderij bruiloft laten maken After Paint Wedding Art Eva Maria

Wedding Art

Een origineel schilderij cadeau voor een bruiloft: live of in het atelier geschilderd

Wil je een bruidspaar verrassen op hun trouwdag en zoek je een origineel, duurzaam en waardevol cadeau? Een persoonlijk schilderij is een geschenk waarmee je indruk maakt op een huwelijk.

Eva maakt een schilderij van jouw mooiste trouwfoto's in haar atelier. Of ze schildert live op locatie tijdens je huwelijksdag.

Wedding Art is persoonlijk

ART Eva Maria maakt Wedding Art. Een trouwschilderij, dat de sfeer uitademt, die perfect bij het bruidspaar past. Ontdek deze trend en geef kunst cadeau: een schilderij als herinnering aan één van de mooiste dagen van je leven.

trouwschilderij portret bruidspaar laten maken

Tijd = creativiteit + kwaliteit

Een mooi feest voorbereiden heeft tijd, zorg en aandacht nodig. Die tijd, zorg en aandacht besteedt Eva ook aan jouw schilderij voor een prachtig resultaat. Daarom schildert Eva graag vanuit haar atelier. In haar Art studio heeft ze de perfecte lichtomstandigheden en al haar schildersmaterialen ter beschikking om een kunstwerk te maken waar je levenslang van geniet. Op de feestelijke dag geef je een luxe cadeaubon aan het bruidspaar. Het schilderij is een aantal weken na de bruiloft klaar om in ontvangst te nemen. Enjoy ART!

Wedding Painter op locatie

Eva schildert live jouw bruiloft op locatie. Ze schildert in 4 à 5 uur tijd een sfeerimpressie van je mooiste dag op schildersdoek.

Wedding art atelier
Mogelijkheden Wedding Art