top of page
Art Print voor je interieur op maat

Art Prints

Shop de nieuwste Art Prints voor je interieur

Wat is een Art Print?

 1 


Een Art Print is een reproductie van een origineel schilderij

 

Originele, handgeschilderde schilderijen van Eva vind je in de Online Art Gallery, Het schilderij, waar je oog op gevallen is, is misschien al verkocht. Of je wilt een alternatief dat bij je budget past, van een ander materiaal gemaakt is of een ander formaat heeft.

Dan is een Art Print een mooi alternatief. Een Art Print is een reproductie van een schilderij, die is uitgevoerd op canvas, aluminium dibond, als (ingelijste) fotoprint, behang of print op doek. Een Art Print is op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

 2 

 

Een Art Print is een digitaal, mixed media kunstwerk

 

Een kunstwerk van Eva is een schildering, tekening, collage of een combinatie van alle drie. Ze experimenteert graag en combineert regelmatig ambachtelijke en digitale technieken. Het resultaat is dan een mixed media kunstwerk. Deze collectie is exclusief online verkrijgbaar in de ART Eva Maria Shop.

Een Art Print is een mixed media kunstwerk, dat is uitgevoerd op canvas, aluminium dibond, als (ingelijste) fotoprint, behang of print op doek. Een Art Print is op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Lees meer over prints aan de muur

bottom of page