top of page
After Paint schilderij van foto's laten maken ART Eva Maria

Schilderij van foto's

Een After Painting is een persoonlijk en duurzaam schilderij

Samen met je gezin, familie, vrienden of collega's vereeuwigd worden in een schilderij? Kies voor een echte Eva Maria en laat een persoonlijk en duurzaam schilderij maken van jouw mooiste foto's. Levenskunst, waarin het helemaal om jou draait. En natuurlijk met al je favoriete mensen om je heen.

Liever een Live Schilderij?

Een After Painting schildert Eva vanuit haar atelier. Wil je liever een schilderij, dat ze Live op locatie schildert? Dat kan: check Live Painting.

Vier het leven met kunst: een schilderij –strikt persoonlijk– voor jou gemaakt.

Wat is een schilderij van foto's?

 

Een schilderij om het leven en de liefde te vieren door ART Eva Maria. Een After Painting is een kunstwerk dat wordt gemaakt naar aanleiding van foto's of videobeelden van een bijzondere gebeurtenis, feest of event. Bijzondere gelegenheden verdienen een schilderij. Een schilderij van je bruiloft, receptie, feest, jubileum, verjaardag of online event... alles kan in een After Painting. Ook meerdere foto’s kunnen gecombineerd worden tot één schilderij. Zo heb je een prachtige, blijvende herinnering aan een bijzondere dag. De sfeer is voelbaar op het doek. Op de dag van het event geef je een mooie ART Eva Maria Cadeaubon, waarin het cadeau wordt toegelicht.

Jouw eigen inbreng in het schilderij

 

Een After Paint schilderij wordt pas geschilderd als jouw persoonlijke wensen zijn doorgesproken. Als je het schilderij cadeau geeft met een cadeaubon, heeft Eva daarna graag contact met de ontvangers als dat mogelijk is (bijvoorbeeld het bruidspaar, de jubilaris of jarige). Dan is er extra invloed om het kunstwerk naar hun persoonlijke voorkeuren te maken. Denk hierbij aan de kleurvoorkeur: welke kleuren zijn aanwezig in het interieur? Is de persoonlijke smaak voor een schilderij romantisch, modern of juist meer abstract? Welke personen mogen aanwezig zijn in het schilderij? Zijn er eventueel huisdieren of symbolen die je graag terugziet op het doek? Het fijne van schilderkunst is, dat de mogelijkheden onbegrensd zijn. Kunst op maat heeft als resultaat een schilderij dat perfect past in je leven.

Hoge kwaliteit

Een mooi feest voorbereiden heeft tijd, zorg en aandacht nodig. Die tijd, zorg en aandacht besteedt Eva ook aan jouw schilderij voor een prachtig resultaat. Eva schildert een After Paint exclusief vanuit haar atelier en niet op locatie, zoals bij een Live Painting het geval is. In haar Art studio heeft ze de perfecte lichtomstandigheden en al haar favoriete schildersmaterialen ter beschikking om een kunstwerk te maken waar je levenslang van geniet. Een schilderij van ART Eva Maria heeft een hoge kwaliteit en is gemaakt van de beste en meest duurzame materialen.

Wat is love and life paint
trouwschilderij portret bruidspaar in opdracht
Schilderij familie huis Frankrijk 80x100 cm Eva Maria interieur
Eva aan het werk in het atelier met een schilderij in opdracht, kunst op maat

Jorik

Bijzondere kunst, voor bijzondere momenten, door een bijzondere kunstenares. Vanuit meerdere foto's een eigen compositie samengesteld, met prachtige kleuren en een eigen stijl....voor als je echt een uniek cadeau wil geven.

Schilderij van foto laten maken in atelier. Een schilderij als zakelijk geschenk.
Eva schildert portretten in opdracht in haar atelier

Storytelling in een kunstwerk

 

Een waardevol geschenk is een schilderij waarin jouw unieke verhaal verteld wordt. Het doek laat verschillende highlights uit je leven zien. Het schilderij wordt vanuit een verzameling foto's geschilderd en is voorafgaand aan een feestelijke gelegenheid gereed. Zo kan je een indrukwekkend cadeau overhandigen op de dag dat het feest plaats vindt, zoals: een verjaardag, jubileum, bruiloft of diner. Een 'Storytelling Kunstwerk' is ook heel geschikt als business cadeau.

Het atelier: dé plek voor creatie en een mooie afwerking van het schilderij

 

Een After Painting wordt geschilderd in het atelier. Dit heeft een aantal voordelen ten opzichte van schilderen op locatie, zoals bij een Live Paint het geval is. In het atelier schildert Eva met focus een expressief schilderij. Ze kan haar geliefde laagtechniek toepassen voor een doorwerkt kunstwerk met aandacht voor details. In de werkplaats wordt het doek afgewerkt met een satijnglans vernis als extra bescherming.

Bruiloft of feest? Kies voor een After Painting

Werkwijze

 • Cadeaumoment: Op de trouw- of feestdag geef je een luxe cadeaubon in een envelop. Deze geschenkbon stuurt ART Eva Maria je vooraf. Daarin kun jij je persoonlijke wens schrijven.

 • Levertijd schilderij: in overleg.

10 voordelen Love en Life Paint

10 voordelen After Painting | schilderij van jouw favoriete foto's

Herinneringen met familie en vrienden

Als je een familiedag hebt georganiseerd waarin het hele gezin of de familie compleet is en je wilt daar een fantastisch blijvend aandenken van hebben, dan is een schilderij een origineel en kunstzinnig cadeau. Verras je partner, geliefde, gezin, familie of jezelf met persoonlijke kunst.

Een schilderij kan ook een bijzondere gebeurtenis uit je leven verbeelden: de geboorte van een kind, de dag dat je een belangrijk diploma haalde, maar ook een bezoek aan een vriend of familielid in een verzorgingstehuis. Een belangrijke levensgebeurtenis verdient een schilderij.

Aanleveren beeldmateriaal

Eva schildert een After Painting vanaf foto’s. Vaak zijn er al veel foto’s voorhanden met smartphones of fotocamera gemaakt. Zelfs een ‘frame’ uit een video kan als basis voor het schilderij dienen. Eva kan op verzoek de foto's maken op locatie die ze gaat gebruiken voor het schilderij.

 

Een ‘After Paint’ of een ‘Vooraf Paint’

Een schilderij vanuit foto's is anders dan een Live Paint of Live Event Painting, waar live op locatie geschilderd wordt. Een After Paint wordt ná het feest gemaakt, en een Vooraf Paint wordt vóór de feestelijke gelegenheid geschilderd, beide vanuit het atelier van ART Eva Maria in Breda.

Niet met lege handen op het feest met een Kunst Cadeaubon

Wanneer je een schilderij van foto's cadeau geeft op een feest is de levertijd van het schilderij, na aanlevering van de foto's, drie weken. Dat levert bij de overhandiging van het “Afterpaint” schilderij extra napret op en een mooie, blijvende herinnering aan een bijzondere dag!

 

ART Eva Maria zorgt dat je niet met lege handen aankomt op de feestelijke dag. We leveren je vooraf een mooie Kunst Cadeaubon. Daarin schrijf jij je persoonlijke boodschap aan de ontvangers van het kunstwerk. Zo heb jij iets bijzonders te overhandigen aan de feestvierders en maakt het ze extra nieuwsgierig naar het eindresultaat.

Kunst Cadeaubon ART Eva Maria Persoonlijke Kunst Cadeau geven
Cadeaubon Love & Life Paint

Een persoonlijk cadeau

We informeren je graag over de persoonlijke mogelijkheden om de Love & Life Paint op een originele wijze cadeau te geven op een bruiloft, jubileum, diner of andere feestelijke gelegenheid.

collage van foto's

Een collage van foto's in één schilderij

Een schilderij waarin highlights uit het leven zijn geschilderd

Wil je een kant en klaar schilderij op een feest cadeau geven? Dan is een Love & Life Paint perfect geschikt. Het kunstwerk wordt dan vooraf gemaakt (Vooraf Paint) vanuit foto's uit de collectie van vrienden, familie en collega's.

Voor jou, als gever van het schilderij, begint de voorpret bij het selecteren van de foto's. Wat is kenmerkend voor degene voor wie het schilderij bestemd is? Vanuit de verschillende foto's maakt Eva eerst een fotocollage. Deze collage is het startpunt voor het schilderij.

 

Levering schilderij

Op de afgesproken datum is het schilderij gereed en geef je het mooi verpakt cadeau op de grote dag. Zo'n persoonlijk kunstwerk is een echte blikvanger en zorgt zeker voor gesprekstof en vaak ook hilariteit op het feest en verdient daarna een mooie plek thuis of op kantoor.

Schilderij laten maken van foto's

Tips voor de selectie van foto's

Je selecteert met familie, vrienden of collega's foto's van de feestvierders. Foto's uit foto albums of vanuit je mobiel, die leuk zijn om in een schilderij te verwerken zijn:

 • hobby's

 • werk

 • huis en tuin

 • werkomgeving

 • vakantiebestemming

 • symbolen

 • huisdieren

 • souvenirs

 • familie, vrienden en collega's

 • baby of jeugdfoto's

 • etc.

Portfolio Love & Life Paint