top of page
Een portret schilderij laten maken

Portret schilderij in opdracht

Het meest persoonlijke cadeau om te geven of te ontvangen is een portret. Wil je graag vereeuwigd worden in een schilderij? In een kunstwerk van ART Eva Maria draait het helemaal om jou. Speel de hoofdrol in jouw schilderij.

Laat een geschilderd portret maken van jezelf of een ander

​Een schilderij van een persoon is een persoonlijk en waardevol cadeau om te geven én te krijgen. Als herinnering, waardering of uit liefde voor iemand. Een portret kan één, twee of een groep mensen weergeven. Denk hierbij ook aan een familieportret.

 

Een portret schilderij geef je voor een verjaardag, een bruiloft, een (zakelijk) jubileum of zomaar – omdat je een origineel kunstwerk aan de muur wilt. Met een tijdloos kunstwerk laat je op een originele manier zien dat je om iemand geeft.

Op een expressieve manier creëert Eva van den Hamsvoort een sfeervol schilderij. Het is voor haar van belang de essentie van de persoon te raken. Dat maakt een portret interessant en boeiend om vaak naar te kijken.

Portret schilderij in opdracht laten maken in interieur
Caroline

Ik ben zo blij met het schilderij en ik kan niet wachten om het G. te geven (en zijn gezicht daarbij te bestuderen natuurlijk)! Nogmaals heel veel dank voor je inspanningen op zo’n korte termijn met dit prachtige resultaat!

familieportret schilderij buiten voor het huis 80x100 cm
Wil je een schilderij laten maken samen met je familie?

Deze families gingen je voor.

Schilderij familieportret buiten voor boerderij 70x100
Geschilderd familieportret duurzame kunst
Portret laten schilderen met verf van natuurlijke pigmenten

Een persoonlijk portret

Neem contact op als je interesse hebt in een portret van één persoon of meerdere mensen, een team, groep, gezin of familie. Afhankelijk van je wensen: grootte en techniek van het kunstwerk, maakt ART Eva Maria een offerte. Eva schildert een portret naar aanleiding van een bestaande foto, maar liever maakt zij persoonlijk kennis als het mogelijk is. Dan krijgt ze een indruk van het karakter, de sfeer en heeft ze de mogelijkheid om zelf een aantal foto's te maken die dienen als studiemateriaal voor het eindresultaat.

Een tweeluik portret

Het is bijzonder om een portret te laten maken van jezelf en je geliefde. Daarmee bezegel je jullie liefde op een kunstzinnige wijze. Het resultaat is een liefdevolle herinnering aan jullie connectie.

Een 'dubbelportret' is een mooi gebaar om je vriend, vriendin, partner of je ouders te verrassen. Je kunt twee losse portretten laten schilderen, maar samen op één doek kan natuurlijk ook.

Tweeluik portret van geliefden
Portretkunst: de mens in beeld ​ ​