Portet in opdracht | schilderij van een meisje | portret in opdracht | ART Eva Maria

ART Eva Maria | Portretkunst

Het meest persoonlijke cadeau om te geven of te ontvangen is een portret. Een geschilderd portret is een tijdloos kunstwerk waarmee je laat zien hoe veel je iemand waardeert.

Bekijk het portret portfolio van ART Eva Maria

Een geschilderd portret is een persoonlijk en waardevol cadeau om te geven én te krijgen. Als herinnering, waardering of uit liefde voor iemand. Een portret kan één, twee of zelfs een hele groep mensen weergeven. Denk hierbij bijv. aan een familieportret. Een portret geef je voor een verjaardag, een jubileum, valentijnsdag of zomaar!

Op een expressieve manier creëert Eva van den Hamsvoort een sfeervol schilderij. Het is voor haar van belang de essentie van de personen te raken. Dat maakt een portret tijdloos.

 
Persoonlijke kunst voor je lege muur ART Eva Maria
Persoonlijk kunst door ART Eva Maria, portret van man en vrouw
Caroline

Ik ben zo blij met het schilderij en ik kan niet wachten om het G. te geven (en zijn gezicht daarbij te bestuderen natuurlijk)! Nogmaals heel veel dank voor je inspanningen op zo’n korte termijn met dit prachtige resultaat!

Neem contact op als je interesse hebt in een portret van één persoon of meerdere mensen, een team, groep, gezin of familie. Afhankelijk van je wensen: grootte en techniek van het kunstwerk, maakt ART Eva Maria een offerte. Eva kan een portret maken naar aanleiding van een bestaande foto, maar liever maakt zij kennis met de personen als het mogelijk is. Dan krijgt ze een indruk van de persoonlijkheden, de sfeer en heeft ze de mogelijkheid om zelf een aantal foto's te maken die dienen als studiemateriaal voor het eindresultaat.

 

Eva van den Hamsvoort schildert groepsportretten, privé portretten en zakelijke portretten, zoals een staatsieportret, een Raad van bestuur of een (zakelijk) team.

 

Meer portretkunst ideeën

Het portret is een klassiek thema in de beeldende kunst. Een portret wordt in opdracht gemaakt van jezelf of ter ere van iemand die je waardeert en dierbaar is. Als decoratie voor in je woning of kantoor zijn portretten, gezichten of mensfiguren een persoonlijk statement. Kunst van gezichten past helemaal in een trendy of klassiek interieur. ART Eva Maria heeft een grote collectie artistieke portretten die verkrijgbaar is als art print in diverse materialen en maten. Daarnaast zijn er dierenportretten verkrijgbaar als uniek schilderij of reproductie. Ook mensfiguren en dansers vormen een belangrijk thema in het werk van Eva. De Ordinary People en Dancing People series zijn ook verkrijgbaar als art prints. Art prints zijn mooie, kwalitatieve reproducties of digitale kunstwerken, die lager geprijsd zijn dan originele schilderijen. Bekijk de kunst van ART Eva Maria en voor advies, neem contact op. Enjoy ART!

ART PRINTS GEZICHTEN

“Ik wil kunst met een menselijk gezicht”

ART PRINTS DIEREN

“Ik wil een dier in huis”

ART PRINTS DANSERS

“Ik wil feestelijke kunst aan de muur”