top of page
Groepsportret team portret in huisstijlkleuren

Groepsportret
Portret in opdracht

In een groepsportret van ART Eva Maria draait het helemaal om jou en de mensen die belangrijk voor je zijn.

Groepsportet in 5 stappen

Het groepsgevoel in beeld gebracht

Een schilderij en met name een geschilderd portret is origineel om cadeau te geven én te krijgen. Als herinnering, waardering of uit liefde voor iemand. Een portret kan één, twee of zelfs een hele groep mensen weergeven. Denk hierbij bijv. aan een familieportret. Een portret geef je voor een verjaardag, een jubileum, valentijnsdag of zomaar! Met een kunstwerk maak je een mooi statement om het leven te vieren, de liefde te eren of om een vriendschap of een zakelijke relatie in het zonnetje te zetten.

Op een expressieve manier creëert Eva van den Hamsvoort een sfeervol schilderij. Het is voor haar van belang de essentie van de personen te raken. Dat maakt een portret tijdloos.

 

Neem contact op als je interesse hebt in een portret van één persoon, meerdere mensen, een team, groep, gezin of familie. Afhankelijk van je wensen, grootte en techniek van het kunstwerk, maakt ART Eva Maria een offerte. Eva kan een portret maken naar aanleiding van een bestaande foto, maar liever maakt zij kennis met de personen als het mogelijk is. Dan krijgt ze een indruk van de persoonlijkheden, de sfeer en heeft ze de mogelijkheid om zelf een aantal foto's te maken die dienen als studiemateriaal voor het eindresultaat.

 

Eva van den Hamsvoort schildert groepsportretten, privé portretten en zakelijke portretten, zoals een Raad van bestuur of een (zakelijk) team.

Info groepsportret
Noël Egberts

Wij hebben Eva gevraagd een familie schilderij te maken. Wij wilden een abstracte weergave en dat is goed gelukt. Eva heeft het technisch gezien goed gemaakt en qua creativiteit ook goed opgepakt. Een prettige samenwerking met een mooi en eigen resultaat waar wij veel plezier van hebben.

Portfolio groepsportret
Schilderij familieportret buiten voor boerderij 70x100
Wil je een geschilderd groepsportret laten maken van je familie?

Deze families gingen je voor.

Geschilderd familieportret duurzame kunst