top of page
Groepsportret zakelijk schilderij in opdracht

Groepsportret
Portret in opdracht

In een geschilderd groepsportret van ART Eva Maria draait het helemaal om jou en de mensen die belangrijk voor je zijn.

Groepsportet in 5 stappen

Het groepsgevoel in beeld gebracht

Een schilderij en met name een geschilderd portret is origineel om cadeau te geven én te krijgen. Als herinnering, waardering of uit liefde voor iemand. Een portret kan één, twee of een hele groep mensen weergeven. Denk hierbij bijv. aan een groepsportret van je zakelijk team of familieportret. Een groepsportret geef je bijvoorbeeld voor een verjaardag, een jubileum of een bedrijfsfeest. Met een kunstwerk maak je een mooi statement om het leven en de liefde te vieren, een vriendschap of een zakelijke relatie in het zonnetje te zetten.

Op een expressieve manier creëert Eva van den Hamsvoort een sfeervol schilderij. Het is voor haar van belang de essentie van de personen te raken. Dat maakt een portret tijdloos.

 

Neem contact op als je interesse hebt in een geschilderd groepsportret van je team, gezin of familie. Aan de hand van je wensen voor de grootte en techniek van het kunstwerk, maakt ART Eva Maria een offerte. Eva maakt een portret maken naar aanleiding van bestaande foto's of foto's die ze zelf maakt, die dienen als studiemateriaal voor het eindresultaat.

 

Eva van den Hamsvoort schildert groepsportretten, privé portretten en zakelijke portretten, zoals een Raad van bestuur of een (zakelijk) team.

Info groepsportret
Wil jij ook vereeuwigd worden in een geschilderd groepsportret?
Noël Egberts

Wij hebben Eva gevraagd een familie schilderij te maken. Wij wilden een abstracte weergave en dat is goed gelukt. Eva heeft het technisch gezien goed gemaakt en qua creativiteit ook goed opgepakt. Een prettige samenwerking met een mooi en eigen resultaat waar wij veel plezier van hebben.

Portfolio groepsportret
Schilderij familieportret buiten voor boerderij 70x100
Wil je een geschilderd groepsportret laten maken van je familie?

Deze families gingen je voor.

Geschilderd familieportret duurzame kunst
Familieportret laten schilderen

De kracht van een persoonlijk, geschilderd groepsportret

ART Eva Maria heeft de ervaring, kennis en creativiteit om voor jou, je familie, vrienden of zakelijke relatie kunst op maat te maken. Kijk rond in de portfolio's van 'Kunst in opdracht' en lees over de wijze waarop een schilderij tot stand komt. Neem contact op voor vrijblijvend advies, samen komen we tot een mooi kunstwerk dat perfect bij jou past.

Ontdek meer over de persoonlijke en zakelijke toepassingen van het geschilderde portret

bottom of page