top of page
Shop kunst in de Online Art Gallery

Online Art Gallery

Schilderijen

De vrije schilderkunst van Eva van den Hamsvoort is te koop. Bekijk de verschillende collecties en bestel online. Levering binnen Nederland is gratis. Vanzelfsprekend ben je van harte welkom de schilderijen vooraf te bekijken in ons atelier in Breda. Neem contact op voor een afspraak.

Enjoy ART!

Shop online schilderijen
Kwaliteit en originaliteit

ART Eva Maria levert een schilderij af met een Certificaat van Echtheid. Dit document waarborgt de originaliteit en de authenticiteit van het kunstwerk.  

Certificaat van echtheid schilderij ART Eva Maria

Veilig verpakte kunst

Wanneer je een kunstwerk bestelt, ontvang je het schilderij goed verpakt. Kleine tot middelgrote schilderijen naar het buitenland verzenden we in een stevige kartonnen box. Grote schilderijen reizen veilig in een handgemaakte, houten kist.

Veilige verzending van verkochte schilderijen naar buitenland.
Verkocht schilderij in houten kist
Het schilderij is veilig verpakt in houten kist

Wil jij een handgemaakt kunstwerk aan de muur?

Er is volop keuze in de vrije kunst collecties. Zit jouw droomschilderij er niet bij, want je zoekt een ander onderwerp voor een kunstwerk, een afwijkende maat of een specifieke kleurcombinatie? ART Eva Maria maakt een schilderij, maar ook collage of tekening voor jou op maat. Neem contact op voor vrijblijvend advies, samen komen we tot een mooi kunstwerk dat perfect bij jou past.

bottom of page