top of page
Schilderijen inspiratie

Inspiratie

Schilderijen, speciaal voor jou

ART Eva Maria werkt met diverse thema's. Deze inspiratie pagina geeft je een moodboard van sferen. Daarin zie je wat kunst kan bijdragen om jouw ruimte een boost te geven. De vrije schilderkunst van Eva van den Hamsvoort is te koop via de online ART Eva Maria Gallery. Bekijk de verschillende collecties en bestel online.

Een schilderij van ART Eva Maria is ontstaan uit de behoefte om iets te vertellen aan een ander. Iets uit het leven van Eva van den Hamsvoort dat haar heeft gegrepen en dat ze vast wil leggen. Dat zijn vaak menselijke thema's, die ze verbeeldt op een open wijze, zodat de schilderijen door de kijker op een eigen manier te interpreteren zijn. De laatste tijd zijn ook dieren en abstract werk steeds belangrijker geworden. De kunstwerken willen je als het ware 'omarmen' voor een gevoel van troost, hoop, geluk, maar ook schoonheid. Een originele aanvulling voor jouw woning of kantoor.

Schilderijen inspiratie

Wil jij een uniek kunstwerk voor jouw woning of kantoor?

Er is volop keuze in de vrije kunst collecties. Zit jouw droomschilderij er niet bij, want je zoekt een ander onderwerp voor een kunstwerk, een afwijkende maat of een specifieke kleurcombinatie? ART Eva Maria maakt een schilderij, maar ook collage of tekening voor jou op maat. Neem contact op voor vrijblijvend advies, samen komen we tot een mooi kunstwerk dat perfect bij jou past.

bottom of page