top of page
Portret trend, kunst in je interieur

Shop Art Prints

Sfeer in je interieur

Koop kunstwerken van ART Eva Maria in de uitvoering die bij jou past bij Werk aan de Muur.

ART Eva Maria logo Werk aan de muur

Sfeer aan de muur met een Art Print

In de uitgebreide collectie van de ART Eva Maria Shop is ieder werk verkrijgbaar in alle maten en materialen. Hier vind je betaalbare kunstwerken voor jouw lege muren.

In de Werk aan de Muur Shop van ART Eva Maria vind je verschillende albums, ieder met een eigen sfeer en kleur. Je vindt er zeker iets dat bij je past. Ga naar de shop voor de complete kunst collectie.

Populaire thema's voor kunst aan de muur

DANCING PEOPLE

Kleurrijke, bewegende mensen

PORTRET TREND

Gezichten met een verhaal

ABSTRACTE KUNST

Vormen en structuren

Uit de Art Print serie: Dancing People

Inspiratie nodig?

Met een Fine Art Print is je interieur op een eenvoudige en betaalbare manier aan te passen naar jouw wensen van dit moment. Er zijn veel mogelijkheden voor wanddecoratie. Laat je inspireren.

Liever een handgeschilderd schilderij dan een Art Print?

Een handgeschilderd kunstwerk is anders dan een Art Print. Het linnen doek heeft het persoonlijke handschrift van de kunstenaar, dat goed zichtbaar is door het unieke kleurgebruik, pigmentatie, de gelaagdheid en textuur van de verf. De verf ligt echt óp het doek en je ziet de penseelstreken en toetsen van het paletmes. Het kunstwerk is met de hand gesigneerd. Er is volop keuze in de vrije kunst collecties.

 

Zit jouw droomschilderij er niet bij, omdat je een ander onderwerp wilt voor een kunstwerk, een afwijkende maat of een specifieke kleurcombinatie? ART Eva Maria maakt een schilderij, maar ook collage of tekening voor jou op maat. Neem contact op voor vrijblijvend advies, samen komen we tot een mooi kunstwerk dat perfect bij jou past.