top of page
Schilderij Zakelijke kunst business art groepsportret feest jubileum

Business Art

Zakelijke kunst met een persoonlijke touch

Je bent op zoek naar een mooi, waardevol cadeau voor een zakenrelatie, iemand uit je team of een collega die een jubileum viert. Daarom zoek je een geschenk met kwaliteit, met de uitstraling waar jouw bedrijf voor staat.

Wat is Business art

Zakelijke kunst als geschenk

 

ART Eva Maria maakt ambachtelijke kunst, handgeschilderd met top kwaliteit materialen. Een schilderij met diepgang en textuur. Om een zakelijk schilderij te maken, verdiept Eva van den Hamsvoort zich in je bedrijf en de persoon voor wie het geschenk is. Het eindresultaat kan zijn een geschilderd portret, groepsportret, bedrijfspand of een kunstwerk van een zakelijk event.

Zakelijke kunst in opdracht bedrijfsjubileum geschenk

Het portret als relatiegeschenk

Een persoonlijk relatiegeschenk is een portret of een schilderij waarin het complete team te zien is. De achtergrond speelt een grote rol bij een zakelijk groepsportret. De skyline van een stad benadrukt het verhaal van je bedrijf. Ook het interieur van een bedrijfsruimte is een inspirerende achtergrond voor het zakelijk portret Een extra aanvulling in het kunstwerk kan een symbool zijn, een logo of een dierbare quote. Alles is mogelijk in de kunst.

 

ART Eva Maria denkt met je mee voor business art met een artistieke twist. Neem contact op voor een creatieve business art brainstorm.

Ontdek de persoonlijke kant van kunst in je bedrijf: het groepsportret
Business Live Paint, zakelijke kunst voor je bedrijf door Eva Maria

Business Live Painting

Laat een Live Painting maken van je bedrijfsfeest, zakelijke succes of bedrijfsjubileum.

 

Bedank een collega, je team of een zakelijke relatie met een Live Paint.

Business Atelier Painting

Tijdens het bedrijfsfeest geef je een geschilderde cadeaubon cadeau. In het atelier schildert Eva een kunstwerk naar aanleiding van foto's van het business event. Een aantal weken later is het schilderij klaar: een mooie aanwinst voor je kantoor of ontvangstruimte. En een leuke conversation piece wanneer mensen je bedrijf bezoeken.

Geschilderde cadeaubon voor zakelijk schilderij in atelier

Geschilderde cadeaubon tijdens het feest.

Eva met schilderij Business Art jubileum bedrijf

Plantion, Ede

Alles kwam naar voren op het schilderij; Plantion gebouw, distributie, verlaadhal en kopers tribune. Dit alles in het teken van 100 jaar bestaan Plantion. Eva Maria wat zijn wij trots op het schilderij, mooi werk geleverd en bovenal je was een prettig mens om mee samen te werken deze dag. Complimenten! Een aanrader voor een speciaal cadeau.

Business Art, kunst voor je bedrijf en kantoor

Abstracte kunst voor je bedrijf

 

Zoek je sfeer en kleur voor ruimtes in je bedrijf? De ontvangsthal, een wachtruimte en een kantoorruimte worden extra persoonlijk met schilderkunst aan de muur. Een abstract kunstwerk in sprekende of juist zachte kleuren geven een eigen gezicht aan je bedrijf, Schilderijen in je werkomgeving zorgen er voor dat iedereen zich thuis voelt en in een prettige sfeer kan werken.

Meer zakelijke kunst ideeën

ART ONLINE GALLERY

“Ik wil een mooi kunstwerk in mijn kantoor”

ART PRINTS OP KANTOOR

“Ik wil mooie decoratieve kunst”

WOORDPORTRET