top of page

Dit schilderij is verkocht. Art Prints van dit werk zijn verkrijgbaar in alle maten en materialen.

 

100 W x 100 H x 2 cm. De simpele dingen in het leven zijn het meest waardevol. Samen zijn met iemand van wie je houdt. Dat kostbare gevoel is wat ik graag uitdruk in de serie: Ordinary People. Dit schilderij is heel primair: twee mensen die elkaar vasthouden, uitgedrukt in dikke lijnen en texturen. Het schilderij is expressief in verschillende, prachtige kleuren. Ik vind het belangrijk om niet te specifiek te zijn in het schilderen van de mensen, zodat je jezelf gemakkelijk kunt herkennen in de emotie die ik uitdruk en je je eigen fantasie kunt gebruiken en je eigen verhaal kunt visualiseren.

 

Het schilderij is gemaakt met expressieve verfstreken, paletmes en heeft veel structuur en textuur.

 

Sinds 2021 werkt ART Eva Maria aan een collectie van schilderijen die mooi is voor mens en milieu: de Online Gallery Sustainable Art Paintings. Portretten en schilderijen worden gemaakt met duurzame verf. De verf is handgemaakt met uniek gemengde kleuren. Per schilderij mengen we de kleuren die nodig zijn. De verf wordt gemaakt van non toxic 100% natuurlijke aarde en mineraal pigmenten, die authentiek, licht- en kleurecht zijn.

Always together

Productcode: ALW24007
€ 1.425,00Prijs
  • Schilderij op canvas. De verf is handgemaakt met uniek gemengde kleuren. De verf wordt gemaakt van non toxic 100% natuurlijke aarde en mineraal pigmenten, die authentiek, licht- en kleurecht zijn. De zijkanten zijn geschilderd in een bijpassende kleur. Het schilderij is ophangklaar.

bottom of page