top of page

Last minute cadeaustress? Geef een Portret Cadeaubon.

Zoek je een exclusief en persoonlijk cadeau? De meest persoonlijke cadeaubon is een Portret Cadeaubon van ART Eva Maria. Een geschilderd portret van een foto is uniek en speciaal voor jou gemaakt.Je bestelt eenvoudig online de Cadeaubon en de ontvanger bepaalt van welke foto hij graag een geschilderd portret ontvangt. Een cadeaubon voor een duurzaam en persoonlijk kunstwerk is altijd een goed idee. Last minute cadeaustress? Geef een Portret Cadeaubon. Échte kunst op maat gemaakt.


Diverse formaten

De Portret Cadeaubon kun je bestellen in 4 verschillende bedragen en dus ook 4 verschillende formaten:

  1. 18 x 24 cm

  2. 24 x 30 cm

  3. 30 x 30 cm

  4. 30 x 40 cm


De zijkanten van het doek zijn geschilderd in een bijpassende kleur. Het schilderij heeft een metalen draad ophangsysteem aan de achterzijde en is meteen op te hangen.


 Hoe werkt dat, een Portret Cadeaubon?

  • Je bestelt de Portret Cadeaubon online, je kiest het gewenste formaat van het schilderij en het bijbehorende bedrag.

  • De ontvanger van het cadeau mailt de foto naar ART Eva Maria.

  • Eva maakt het portret schilderij in het atelier.

  • De levering van het portretschilderij is 2 à 4 weken en is af te halen in het atelier van ART Eva Maria of het wordt gratis verstuurd binnen Nederland.


Last minute cadeaustress? Geef een Portret Cadeaubon cadeau.


Geen stress, je cadeau arriveert altijd op tijd, De bon is digitaal en duurzaam. Het is een originele verrassing voor de ontvanger die je graag in het zonnetje zet met een geschilderd portret. Bestel nu de meest persoonlijke cadeaubon: de Portret Cadeaubon van ART Eva Maria.
Enjoy LIFE Enjoy ART


Comments


bottom of page