top of page

Het belang van geschilderde portretten: waarom Eva mensen op doek vastlegt


Portret in opdracht laten schilderen door ART Eva Maria
Geschilderde portretten door ART Eva Maria

Een portret laten schilderen is een kunstzinnige manier om een persoon in beeld te brengen. De focus ligt in een portret op de esthetiek, de gelaatstrekken en de emotie in het gezicht, Een portret laten maken, heeft verschillende redenen. Eén ding hebben ze gemeen: je laat een portret schilderen, omdat je een persoonlijk kunstwerk wilt, dat voor jou op maat is gemaakt.


Eva van den Hamsvoort heeft zich als kunstenaar gespecialiseerd in persoonlijke schilderkunst. Of het nu gaat om een portret van jezelf, je partner, je kind, een groepsportret, een familieportret, een gezinsportret of een zakelijk portret, Eva schildert het, speciaal voor jou.


Door jarenlange ervaring in het schilderen van mensen, is ART Eva Maria achter verschillende redenen gekomen, waarom mensen kiezen voor het meest persoonlijke kunstwerk: het geschilderde portret.

Wat is het belang van geschilderde portretten?


Hier lees je de meest populaire redenen waarom iemand kiest om een portret te laten schilderen.


1. Als een persoonlijk geschenk

Een geschilderd portret is een geliefd cadeau aan een dierbare, zoals een familielid, vriend of partner. Het is een tijdloos en persoonlijk cadeau dat de ontvanger koestert en bewaart als herinnering voor altijd.
2. Voor een speciale gelegenheid

Een geschilderd portret is een aandenken voor een speciale gelegenheid, zoals een huwelijk, jubileum, verjaardag of pensionering. Het schilderij is een cadeau om deze mijlpalen te vieren en te herdenken.
3. Ter herinnering aan een dierbare

Een portret is een herinnering ter nagedachtenis aan een dierbare die is overleden. Het herdenkingsportret helpt om de herinnering aan de persoon levend te houden en biedt troost in moeilijke tijden.
4. Als decoratie in je huis

Een portret is een esthetische aanvulling voor je interieur en geeft een persoonlijke touch aan je huis. Een Art Print portret vult een lege muur en geeft een ruimte karakter.
5. Voor professionele doeleinden

Een zakelijk portret is toepasbaar voor professionele doeleinden, zoals voor een website of als artistiek statement op kantoor. Het geeft je bedrijf een professionele uitstraling en een eigen gezicht.
6. Als onderdeel van een kunstcollectie

Kunstliefhebbers verzamelen graag portretten. Een portret is tijdloos en daarom een interessante toevoeging aan een kunstcollectie. Het vertelt het persoonlijke verhaal over de mens, die is afgebeeld en geeft ruimte voor je eigen interpretatie.
Laat zien wie je bent

Er zijn diverse redenen waarom iemand ervoor kiest om een portret te laten schilderen. Het dient een persoonlijk, emotioneel, decoratief of professioneel doel. Ongeacht de reden, is een portret een uniek kunstwerk om een leven lang te koesteren. Een portret heeft een krachtige werking, iedereen die er langs loopt, zal er even naar kijken en zich afvragen: “Wie is deze persoon?”.


Expressieve schilderstijl

Eva's schilderstijl is uniek en herkenbaar, met gedurfde penseelstreken en levendige kleuren die de persoonlijkheid van de geportretteerde tot leven brengt. Haar gelaagde schilderijen zijn kunstwerken die de aandacht trekken en een blijvende indruk maken.


Eva schildert personen op een herkenbare wijze en met een eigen expressieve, schilderachtige touch. Daarnaast schildert ze ook silhouet portretten en woordportretten.


Het belang van geschilderde portretten is groot. Portretten uit het verleden zijn een waardevolle herinnering. Portretten van nu zijn dierbaar, hebben een esthetische waarde en zijn belangrijk voor toekomstige generaties.


Wil jij ook een geschilderd portret laten maken? Neem contact op met ART Eva Maria om jezelf of een ander te laten portretteren.
Enjoy LIFE Enjoy ART


コメント


bottom of page