Visual pigmenten Sustainable Art Paintin

Duurzame kunst in opdracht | Schilderijen

Mooie duurzame kunst voor mens en milieu

Duurzame kunst voor een duurzaam interieur

Sinds 2021 werkt ART Eva Maria aan een collectie van schilderijen die mooi is voor mens en milieu: de Online Gallery Sustainable Art Paintings. Portretten en schilderijen worden in opdracht gemaakt met duurzame verf.

 

De verf is handgemaakt met uniek gemengde kleuren. Per schilderij mengen we de kleuren die nodig zijn. De verf wordt gemaakt van non toxic 100% natuurlijke aarde en mineraal pigmenten, die authentiek, licht- en kleurecht zijn. Wil je op de hoogte gehouden worden en als eerste de keuze hebben uit de duurzame kunstcollectie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Neem contact op wanneer je interesse hebt in persoonlijke en duurzame kunst in opdracht.
 

Sustainable Art Paintings logo cirkel def lc.jpf
 

“Het schilderij is erg mooi van kleur”

De handgemaakte verf van pigmenten geeft een bijzondere kleurbeleveing. De verf heeft diepe kleuren en per kleur zijn de texturen net wat anders. Iedere kleur heeft een eigen karakter. Het kleurenpalet is aards, maar bevat ook felle, knalkleuren.

 

Een schilderij dat met natuurlijke aarde- en minerale pigmenten is gemaakt, heeft een mooie sfeer en is licht- en kleurecht. En het voelt extra goed, omdat we bijdragen aan een mooiere wereld. Voor het oog om naar te kijken, maar ook voor het hart, dat bewust omgaat met duurzaam materiaal, nu en de toekomst.

Visual geel pigment Sustainable Art Paintings Duurzame kunst