top of page

Dit schilderij is verkocht. Art Prints van dit werk zijn verkrijgbaar in alle maten en materialen.

 

80 W x 120 H x 2 cm. Dit schilderij is de eerste uit de serie 'Natural Beauty'. Het gezicht van deze vrouw is afgebeeld met verschillende kleuren en veel lagen. Haar ogen zijn gesloten. Ze heeft zo haar eigen gedachten over de wereld om haar heen en verlangt naar een vredig, gelukkig en rustig leven.

 

Het schilderij is gemaakt met expressieve verfstreken, paletmes en heeft veel structuur en textuur.

 

Sinds 2021 werkt ART Eva Maria aan een collectie van schilderijen die mooi is voor mens en milieu: de Online Gallery Sustainable Art Paintings. Portretten en schilderijen worden gemaakt met duurzame verf. De verf is handgemaakt met uniek gemengde kleuren. Per schilderij mengen we de kleuren die nodig zijn. De verf wordt gemaakt van non toxic 100% natuurlijke aarde en mineraal pigmenten, die authentiek, licht- en kleurecht zijn.

Inner Beauty

Productcode: INN24004
€ 1.450,00Prijs
  • Schilderij op canvas. De verf is handgemaakt met uniek gemengde kleuren. De verf wordt gemaakt van non toxic 100% natuurlijke aarde en mineraal pigmenten, die authentiek, licht- en kleurecht zijn. De zijkanten zijn geschilderd in een bijpassende kleur. Het schilderij is ophangklaar.

bottom of page