top of page

Kleurrijke herinneringen: Eva's Live Paintings op speciale gelegenheden


Kleurrijke herinneringen: Eva's Live Paintings op speciale gelegenheden


Als je op zoek bent naar iets unieks en onvergetelijks voor je evenement, boek dan een Live Painting door ART Eva Maria. Met haar expressieve stijl en gevoel voor kleur betovert Eva je gasten en creëert een blijvende herinnering aan jouw speciale gelegenheid.


Hier lees je alles wat je moet weten over ART Eva Maria en Live Painting.


Wat is Live Painting?

Live Painting is een kunstvorm die populair is bij evenementen, bruiloften, jubilea, bedrijfsfeesten, diners, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Eva van den Hamsvoort van ART Eva Maria is een getalenteerde live schilder die indruk maakt op haar publiek met kleurrijke schilderijen.


Veel ervaring

Eva begon met het live schilderen in 2015 en heeft sindsdien vele feesten en evenementen op doek vereeuwigd. Haar werken signeert ze met haar kunstenaarsnaam “Eva Maria”Een betoverende stijl

Eva heeft een eigen stijl die zich kenmerkt door levendige kleuren, expressieve penseelstreken en een goed gevoel voor compositie. Haar schilderijen zijn levendig en vrolijk en laten een positieve sfeer zien. Ze weet de energie van het feest of event in haar schilderijen te verwerken. Ze is in staat om op een snelle en efficiënte manier een kunstwerk te maken dat past bij de gelegenheid.


Carola: “In februari twee keer Eva ontmoet. Eerste keer om het 25-jubileum van Mindwize vast te leggen en de tweede keer weer haar gevraagd om de verjaardag van mijn man op doek te vereeuwigen. Familie en vrienden bij elkaar in een echt heel gaaf aandenken. Eva’s schilderstijl sprak ons het meest aan. Een aanrader en nogmaals super bedankt! Gezellig dat je erbij was.”

De gasten betrekken bij het creatieve proces

Een van de grote voordelen van Live Painting is dat het publiek kan volgen hoe het kunstwerk tot stand komt en mee kan genieten van het creatieve proces. Het is fascinerend om te zien hoe Eva begint met een leeg canvas en deze vult met kleuren en vormen. De gasten op het feest zien hoe het schilderij zich stap voor stap ontwikkelt en kunnen soms zelfs suggesties doen voor de volgende stap in het proces.


De gasten betrekken bij het creatieve proces van Live Painting
De gasten betrekken bij het creatieve proces van Live Painting

Een blijvende herinnering aan de gelegenheid

Live Painting maakt niet alleen een blijvende indruk op het publiek, het creëert ook een blijvende herinnering aan de gelegenheid zelf. Eva's schilderijen zijn een visueel aandenken aan het evenement, waardoor de herinneringen levend blijven.


De schilderijen zijn van hoge kwaliteit en het eindresultaat is een mooi decoratiestuk voor in huis of op kantoor. Een Live Painting is een uniek en persoonlijk kunstwerk. Het is een echte conversation piece en je kunt het met trots ophangen en laten zien aan vrienden, familie en gasten.


Het hebben van een fysiek schilderij als eindresultaat maakt Live Painting niet alleen een leuke en interactieve ervaring, maar ook een waardevol en esthetisch aandenken aan een mooie dag.


Wouter: “Het vereeuwigen van een bruilofts-setting in een schilderij is echt een mooie romantische toevoeging. Vooral als je live het schilder proces kan volgen. Eva doet dat schitterend met veel oog voor lichtval en opstelling. Het schilderij prijkt inmiddels in de woonkamer van het bruidspaar. Hartelijk dank voor de samenwerking en flexibiliteit mbt onze wensen.”

Eva's mobiele atelier: opgezet en klaar om te schilderen

ART Eva Maria begrijpt dat het opzetten van een Live Painting-ervaring een naadloze en stressvrije ervaring moet zijn voor de klant. Daarom komt Eva altijd met een assistent van haar team om te helpen met laden en lossen en het opzetten van haar mobiele atelier. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het praktische en creatieve aspect van de Live Painting.


Waarvoor is Live Painting geschikt?

Live Painting is geschikt voor een breed scala aan gelegenheden, waaronder:

 • Bruiloften en huwelijksjubilea

 • Verjaardagsfeesten

 • Bedrijfsevenementen en -feesten

 • Galadiners en bedrijfsdiners

 • Kunstbeurzen en tentoonstellingen

 • Fundraisers en benefietevenementen

 • Familiebijeenkomsten en reünies

 • Oraties en academische promoties

 • Pensioenfeesten

 • Ceremonies

 • 21-diners en andere feesten ter gelegenheid van belangrijke mijlpalen

 • Productlanceringen en bedrijfspresentaties

 • VIP-evenementen en exclusieve diners

 • Beursstanden en conferenties

 • Klantendagen en relatie-evenementen


Live Painting is een veelzijdige en boeiende vorm van entertainment die past bij elke gelegenheid of zakelijke toepassing. Het creëert een onvergetelijke ervaring, laat een blijvende herinnering achter en wordt ook ingezet om je bedrijfsimago te versterken. Boek ART Eva Maria voor je volgende evenement of zakelijke toepassing en geniet van de unieke en creatieve sfeer die het brengt.


Wil je het meer weten over Live Painting en het portfolio bekijken en wat de kosten zijn?


Enjoy LIFE Enjoy ART

bottom of page