top of page

40 Jarig bedrijfsjubileum? Dat vier je met een origineel en creatief cadeau!

Vier je binnenkort een bedrijfsjubileum en wil je daar graag een originele herinnering aan overhouden? Geef dan een Schilderij Cadeau.


Een bijzonder bedrijf uit Brabant, met hart voor haar mensen, deed dat ook. Tegelhandel en Tegelzettersbedrijf Loomans uit Someren is een trots familiebedrijf en bestaat 40 jaar. Dit bedrijf heeft een splinternieuwe showroom en staat voor kwaliteit en creativiteit. Loomans wilde graag deze mijlpaal op een ludieke manier vieren.


Loomans Tegelwerken organiseerde een Oktoberfest voor haar personeel, medewerkers en klanten. Als felicitatie gaf het team aan het management een origineel cadeau: een schilderij door ART Eva Maria van de feestavond. De drie broers (geheel in klederdracht gestoken) kregen een prominente plaats op het doek. Veel gasten kwamen volgens de (niet verplichte) dresscode en hadden zich in stijl gekleed. Aan het begin van het feest kregen de broers een geschilderde cadeaubon overhandigd. Eva maakte daarna foto’s van de mensen en de sfeer. Het schilderij maakte ze daarna in het atelier. Twee weken later is het resultaat overhandigd: een geschilderd tafereel waarop veel details van het het jubileumfeest te zien zijn.


Een origineel cadeau voor het bedrijfsjubileum: een schilderij van 100x120 cm door ART Eva Maria van het bedrijfsfeest.
Een origineel cadeau voor het bedrijfsjubileum: een schilderij van het bedrijfsfeest door ART Eva Maria. Formaat: 100x120 cm.

Geschilderde cadeaubon op canvas van 50x60 cm voor bedrijfsfeest
Geschilderde cadeaubon op canvas van 50x60 cm voor het bedrijfsfeest.


Heb jij ook interesse in kunst voor je bedrijfsjubileum of een ander zakelijk event? Neem contact op met ART Eva Maria.Wil je graag meer weten over zakelijke kunst?Enjoy LIFE Enjoy ART

Comments


bottom of page