Business ART Eva Maria, schilderij van zakelijk team Trade Facilitation

Business Art

Zakelijke kunst met een persoonlijke touch

Je bent op zoek naar een mooi, waardevol cadeau voor een zakenrelatie, iemand uit je team of een collega die een jubileum viert. Daarom zoek je een geschenk met kwaliteit, met de uitstraling waar jouw bedrijf voor staat.

Zakelijke kunst als geschenk

 

ART Eva Maria maakt ambachtelijke kunst, écht handgeschilderd met top kwaliteit materialen. Een schilderij met diepgang en textuur. Om een zakelijk schilderij te maken, verdiept Eva van den Hamsvoort zich in je bedrijf en de persoon voor wie het geschenk is. Het eindresultaat kan zijn een geschilderd portret, groepsportret, bedrijfspand of een kunstwerk van een zakelijk event.

Bekijk het Business ART portfolio van ART Eva Maria
 
Plantion, Ede

Alles kwam naar voren op het schilderij; Plantion gebouw, distributie, verlaadhal en kopers tribune. Dit alles in het teken van 100 jaar bestaan Plantion.
Eva Maria wat zijn wij trots op het schilderij, mooi werk geleverd en bovenal je was een prettig mens om mee samen te werken deze dag. Complimenten! Een aanrader voor een speciaal cadeau.

Een prachtig relatie geschenk is een portret of een schilderij waar het complete team te zien is. Een extra aanvulling kan zijn, dat de geportretteerden zélf nog een laatste artistieke toevoeging doen, áls ze durven! Dan wordt een laatste finishing touch toegevoegd aan het schilderij met verf en penseel. Dat kan een symbool zijn, een logo, dierbare quote of iets abstracts. Alles is mogelijk in de kunst.

 

ART Eva Maria denkt mee voor business art met een artistieke twist. Neem contact op voor een creatieve business art brainstorm!

 

Meer zakelijke kunst ideeën

WOORDPORTRET

“Ik wil een schilderij van een wordcloud”

ART ONLINE GALLERY

“Ik wil een mooi kunstwerk in mijn kantoor”

ART PRINTS OP KANTOOR

“Ik wil mooie decoratieve kunst”

Onderwerpen voor Business ART zijn talrijk. Een portret of groepsportret is bijzonder, maar ook belangrijke zakelijke events, producten, gebouwen en plaatsen zijn het waard om vast te leggen op doek.
 

  • De lancering van een nieuw product

  • Het hele team is compleet op een groot feest of diner

  • Een diploma-uitreiking

  • Een oratie

  • Een motivational speech

  • Iedereen samen op een screenshot tijdens een meeting met Zoom, call met Teams

  • Een jubileum

  • Afscheid van een collega

  • Het jaarlijkse kerstdiner met de hele afdeling

  • En nog veel meer

Kortom: alle zakelijke hoogtepunten of herinneringen waar jij graag aan terug wilt denken.

 
ART EVA MARIA
 KUNST TIP 

In deze tijd is het soms niet makkelijk voor je werknemers om gemotiveerd te blijven. Je kunt als werkgever je team verrassen met een kunstzinnige attentie om ze een hart onder de riem te steken en aan te geven hoe dankbaar je bent. Een persoonlijk portret van het hele team is in oplage te printen. Zo stuur je iedereen een art print en hangt het originele kunstwerk op kantoor. Of stuur een geschilderde bloem als attentie. Verrasingen zijn altijd fijn en worden zeker gewaardeerd. Inspiratie of advies nodig: neem contact op met ART Eva Maria.

Prijsindicatie

Business ART door Eva van den Hamsvoort wordt speciaal op maat gemaakt. Wanneer we je wensen hebben doorgenomen, ontvang je een vrijblijvende prijsopgave.

Lees blogs over Zakelijke kunst