top of page

Een live geschilderd portret van het bruidspaar door Eva

Een schilderij waar je naar blijft kijken


Een live geschilderd portret van het bruidspaar door Eva
Een live geschilderd portret van het bruidspaar door Eva

Je gaat trouwen en alles is tot in de puntjes geregeld: de BABS, de fotograaf, de videograaf, de bruidstaart, de catering, de styling, de muzikanten en de dj. Jij en je aanstaande zijn prachtig gekleed en zien er stralend uit. Om je dag extra bijzonder te maken is een uniek kunstwerk van jou en je partner een geweldig cadeau. Eva schildert live ter plaatse een portret schilderij van het bruidspaar. Je ziet het schilderij ontstaan waar je bij staat. Langzaam maar zeker komen de contouren op het doek en kun je het schilderproces volgen. Het resultaat is een waardevolle herinnering: een geschilderd portret van jullie samen op je mooiste dag!
Eva schildert ter plaatse een prachtig portret van jullie samen naar aanleiding van een foto. Eva schildert live in Nederland én België.


Hoe werkt dat, met een foto?

De foto is, in overleg, afkomstig van de bruidsfotograaf, die de foto eerder op de dag heeft gemaakt. Of Eva maakt de foto zelf. Daarvoor hoef je niet lang te poseren, een paar minuutjes tijd is voldoende.


Heel erg bedankt voor het maken van het prachtige schilderij. Dit is een blijvende herinnering aan een onvergetelijke dag. Elly


Hoe lang duurt dat, een live portret schilderen?

Eva schildert het portret in 4 à 5 uur tijd. Je ziet met eigen ogen het kunstwerk ontstaan. Dat is leuk voor jou en de gasten om te volgen. Het schilderij heeft daarna 1 à 2 uur droogtijd nodig.


Hoe ziet het schilderij eruit?

Eva heeft een schilderstijl die impressionistisch en kleurrijk is. Ze werkt met expressieve verfstreken. Ze schildert een foto niet letterlijk na, maar maakt er een eigen interpretatie van, waarin jullie als bruidspaar herkenbaar zijn in een artistiek kunstwerk.


Bedankt voor het prachtige kunstwerk van onze mooiste dag! 🧡 Julie


Hoe groot is het schilderij?

Voor een Live Portret Painting zijn verschillende formaten mogelijk. Kijk hier voor alle afmetingen.


Welke materialen gebruikt Eva?

De schilderijen zijn geschilderd met hoogwaardige acrylverf op houten spieramen, bespannen met puur linnen, geprepareerd met 3 lagen witte gesso primer.Wil jij ook een live geschilderd portret van het bruidspaar door Eva?

 Wat is er nog meer mogelijk?

Een mooie aanvulling is om, na het schilderen op locatie, het schilderij verder te laten uitwerken in het atelier. Dit heet Live Painting met Extra detaillering. Dan is er extra tijd en aandacht om details uit te werken in bijvoorbeeld de kleding en de achtergrond. Als afwerking krijgt het kunstwerk een vernislaag.


Schilderij in opdracht, portret van het bruidspaar, cadeau voor het huwelijk. Live Painting Extra: Live Painting op locatie en extra detaillering in atelier.
Schilderij in opdracht, portret van het bruidspaar, cadeau voor het huwelijk. Live Painting Extra: Live Painting op locatie en extra detaillering in atelier.

Wil jij een live geschilderd portret met Extra detaillering van het bruidspaar?
Wat als live schilderen niet mogelijk is?

Het komt voor dat op jullie trouwdag Eva al geboekt is. Dan kan ze in haar atelier een Wedding Portret maken naar aanleiding van je mooiste foto: een After Paint.


Portret schilderij van het bruidspaar van foto's in atelier: After Paint
Portret schilderij van het bruidspaar van foto's in atelier: After Paint

Ik wil graag een portret van het bruidspaar naar aanleiding van foto's laten makenEnjoy LIFE Enjoy ART

Commenti


bottom of page