top of page

Een After Paint laten maken van je bruiloft foto's: een schilderij om te koesterenJe trouwdag is een waardevolle dag, waar je bewust een tijd naar toe geleefd hebt. Je zou graag willen dat deze dag nooit voorbij ging. Iedereen was er. Je familie en vrienden maakten jullie huwelijksdag onvergetelijk. De persoonlijke ceremonie, de ontroerende en grappige speeches tijdens het diner, de openingsdans en de spetterende muziek van de dj. De dag vloog voorbij en je denkt er graag aan terug.Vastgelegde herinneringen

Je hebt waarschijnlijk tal van visuele herinneringen aan je huwelijksdag, die gemaakt zijn door een fotograaf en/of videograaf. Hoe bijzonder is het om deze momenten samen te combineren in één tastbaar schilderij, zodat je iedere dag het gevoel kan herbeleven. Een After Paint laten maken van je bruiloft foto's is dan een goed idee.


Een schilderij van alle momenten om te koesteren

Eva schildert naar aanleiding van foto's of video stills een kunstwerk waar je dagelijks naar kan kijken. Jij en je partner en de mensen die belangrijk voor je zijn, worden op een schilderachtige wijze vastgelegd op doek.


Schilderij van bruidspaar en familie met bruidstaart en koets voor kasteel. Bruiloftlocatie: Kasteel Ter Leyen, Assenede, België. In atelier geschilderd naar aanleiding van foto's. | 70x100 cm | Eva van den Hamsvoort.
Schilderij van bruidspaar en familie met bruidstaart en koets voor kasteel. In atelier geschilderd naar aanleiding van foto's.

Creatieve keuzes

Wie en wat wil je graag terugzien op het doek? Jullie als bruidspaar natuurlijk. Daarnaast zijn er een aantal persoonlijke afwegingen. Wil je een huwelijksportret of wil je een groep mensen terugzien in het schilderij? Denk daarbij aan je naaste familie, beste vrienden, trouwgasten, ceremoniemeesters, babs en getuigen. Wat vind je leuk in de achtergrond van het schilderij: het interieur van de feestlocatie of juist de architectuur van de buitenkant? Eva adviseert je graag wat een goede compositie is en hoe een mooi en creatief resultaat ontstaat. Vanuit de keuze uit je fotomateriaal, maakt Eva een fotoschets. Dit is het uitgangspunt voor het schilderij dat ze in haar atelier schildert.Niet naschilderen

Eva schildert de foto of een combinatie van foto's niet letterlijk na. Ze heeft haar eigen schilderstijl en heeft een persoonlijke visie, hoe ze graag een schilderij maakt. Sommige elementen benadrukt ze in de compositie en sommige aspecten komen meer in de achtergrond. Daardoor ontstaat diepte en dynamiek in het kunstwerk. Ook haar kleurenpalet is eigen en niet een 1 op 1 kopie van de werkelijkheid. Het eindresultaat is schilderachtig en niet een nageschilderde versie van de foto. De kleuren en penseelstreken - de persoonlijke schildertoets - maken het schilderij waardevol en uniek..Schilderij van het bruidspaar met familie en de honden. Het kleurpalet is dieprood, roze en sienna tinten in combinatie met zwart, donkergrijs, wit en een vleugje blauw.
Schilderij van het bruidspaar met familie en de honden. Het kleurpalet is dieprood, roze en sienna tinten in combinatie met zwart, donkergrijs, wit en een vleugje blauw.


Laat je inspireren

Al veel bruidskoppels gingen je voor. De keuzes binnen een After Paint zijn heel divers, van een schilderij van het bruidspaar in de natuur tot een vierluik schilderij, waarin de totale dag is weergegeven op vier verschillende schilderijen die samen een mooie eenheid vormen.Lees meer over een schilderij op basis foto's gemaakt
Wanneer kies je voor een After Paint?

  1. Wanneer Eva niet beschikbaar is voor een Live Painting, omdat ze al een boeking heeft, kun je achteraf een schilderij door haar laten maken naar aanleiding van foto's van de feestelijke dag. Een ART Eva Maria Cadeaubon geef je als geschenk en een paar weken later is het schilderij klaar.

  2. Voor Newlyweds die willen nagenieten van hun bruiloft in de vorm van een persoonlijk kunstwerk op maat gemaakt, waarin zij zelf hun wensen kunnen aangeven.

  3. Wanneer de bruiloft plaatsvindt in het buitenland. Eva schildert in Nederland én ook vaak in België.

  4. Wanneer je een trouwjubileum hebt en terugdenkt aan de mooie dag, is een schilderij van je trouwfoto's een heel persoonlijke herinnering.

  5. Wanneer je houdt van een schilderij met jouw persoonlijke inbreng, waar tijd en aandacht aan is besteed met oog voor detail.


Niet met lege handen op het feest met de ART Eva Maria Cadeaubon.
Niet met lege handen op het feest met de ART Eva Maria Cadeaubon.


Bekijk meer bruiloft schilderijen: Live Paintings, After Paints en Live Paints met Extra detaillering.
Een After Paint schilderij van een trouwfoto van het bruidspaar.
Een After Paint schilderij van een trouwfoto van het bruidspaar.

Een After Paint laten maken van je bruiloft foto's

Wil je een schilderij van je bruiloft laten maken? Neem contact op.


Enjoy LIFE Enjoy ART

Comments


bottom of page