Love & Life Paint Eva Maria

Love & Life Paint

Een persoonlijk en duurzaam schilderij

Samen met je gezin, familie, vrienden of collega's vereeuwigd worden in een schilderij? Kies voor een echte Eva Maria en laat een persoonlijk en duurzaam schilderij maken. Levenskunst, waarin het helemaal om jou draait. En natuurlijk met al je favoriete mensen om je heen.

Liever een Live Schilderij?

Een Love & Life Paint schildert Eva vanuit haar atelier. Wil je liever een schilderij, dat ze Live op locatie schildert? Check Live Painting.

Vier het leven met kunst: een schilderij –strikt persoonlijk– voor jou gemaakt.

Wat is een Love & Life Paint?

 

Een schilderij om het leven en de liefde te vieren door ART Eva Maria. Een Love & Life Paint is een kunstwerk dat wordt gemaakt naar aanleiding van foto's of videobeelden van een bijzondere gebeurtenis, feest of event. Bijzondere gelegenheden verdienen een schilderij. Een schilderij van je bruiloft, receptie, feest, jubileum, verjaardag of online event... alles kan in een Love & Life Paint. Ook meerdere foto’s kunnen gecombineerd worden tot één schilderij. Zo heb je een prachtige, blijvende herinnering aan een bijzondere dag. De sfeer is voelbaar op het doek. Op de dag van het event geef je een mooie ART Eva Maria Cadeaubon, waarin het cadeau wordt toegelicht.

Jouw eigen inbreng in het schilderij

 

Een Love & Life Paint schilderij wordt pas geschilderd als jouw persoonlijke wensen zijn doorgesproken. Als je het schilderij cadeau geeft met een cadeaubon, heeft Eva daarna graag contact met de ontvangers als dat mogelijk is (bijvoorbeeld het bruidspaar, de jubilaris of jarige). Dan is er extra invloed om het kunstwerk naar hun persoonlijke voorkeuren te maken. Denk hierbij aan de kleurvoorkeur: welke kleuren zijn aanwezig in het interieur? Is de persoonlijke smaak voor een schilderij romantisch, modern of juist meer abstract? Welke personen mogen aanwezig zijn in het schilderij? Zijn er eventueel huisdieren of symbolen die je graag terugziet op het doek? Het fijne van schilderkunst is, dat de mogelijkheden onbegrensd zijn. Kunst op maat heeft als resultaat een schilderij dat perfect past in je leven.

Hoge kwaliteit

Een mooi feest voorbereiden heeft tijd, zorg en aandacht nodig. Die tijd, zorg en aandacht besteedt Eva ook aan jouw schilderij voor een prachtig resultaat. Daarom schildert ze een Love & Life Paint exclusief vanuit haar atelier en niet op locatie, zoals bij een Live Painting het geval is. In haar Art studio heeft ze de perfecte lichtomstandigheden en al haar favoriete schildersmaterialen ter beschikking om een kunstwerk te maken waar je levenslang van geniet. Een schilderij van ART Eva Maria heeft een hoge kwaliteit en wordt geleverd met een Certificaat van Echtheid.

 
trouwschilderij portret bruidspaar in opdracht
Schilderij familie huis Frankrijk 80x100 cm Eva Maria interieur
Certificaat van echtheid schilderij ART Eva Maria
Jorik

Bijzondere kunst, voor bijzondere momenten, door een bijzondere kunstenares. Vanuit meerdere foto's een eigen compositie samengesteld, met prachtige kleuren en een eigen stijl....voor als je echt een uniek cadeau wil geven.

Familie portret en zakelijk jubileum
Penselen en kwasten schilderij laten maken.jpg

Storytelling in een kunstwerk

 

Een waardevol geschenk is een schilderij waarin jouw unieke verhaal verteld wordt. Het doek laat verschillende highlights uit je leven zien. De Love & Life Paint wordt vanuit een verzameling foto's geschilderd en is voorafgaand aan een feestelijke gelegenheid gereed. Zo kan je een indrukwekkend cadeau overhandigen op de dag dat het feest plaats vindt, zoals: een verjaardag, jubileum, bruiloft of diner. Een 'Storytelling Kunstwerk' is ook heel geschikt als business cadeau.

Het atelier: dé plek voor creatie en een mooie afwerking van het schilderij

 

Een Love & Life Paint wordt geschilderd in het atelier. Dit heeft een aantal voordelen ten opzichte van schilderen op locatie, zoals bij een Live Paint het geval is. In het atelier schildert Eva met focus een expressief schilderij. Ze kan haar geliefde laagtechniek toepassen voor een doorwerkt kunstwerk met aandacht voor details. In de werkplaats wordt het doek afgewerkt met een satijnglans vernis als extra bescherming. Op verzoek wordt het schilderij ingelijst.

Bruiloft of feest? Kies voor een Love & Life Paint
 

Werkwijze

  • Cadeaumoment: Op de trouw- of feestdag geef je een luxe cadeaubon in een envelop. Deze geschenkbon stuurt ART Eva Maria je vooraf. Daarin kun jij je persoonlijke wens schrijven.

  • Levertijd schilderij: 3 weken.

Schilderij ART Eva Maria ceremonie huwelijk kunstwerk
Schilderij Live Paint Eva Maria kunstwerk huwelijk
Bruiloft schilderijen

Laat het bruidspaar shinen op een prachtig kunstwerk, speciaal op maat gemaakt.

Schilderij Live Paint Eva Maria kunstwerk trouwerij
Schilderij Live Paint Eva Maria kunstwerk trouwen
 

10 voordelen Love & Life Paint en Afterpaint