Love & Life Paint Eva Maria

Love & Life Paint

Een persoonlijk en duurzaam schilderij

Samen met je familie, vrienden of collega's vereeuwigd worden in een schilderij? Kies voor een echte Eva Maria en laat een persoonlijk en duurzaam schilderij maken. Levenskunst, waarin het helemaal om jou draait. En natuurlijk met al je favoriete mensen om je heen.

Wat is een Love & Life Paint?

 

Een schilderij om het leven en de liefde te vieren door ART Eva Maria. Een Love & Life Paint is een kunstwerk dat wordt gemaakt naar aanleiding van foto's of videobeelden van een bijzondere gebeurtenis, feest of event. Bijzondere gelegenheden verdienen een schilderij. Een schilderij van je bruiloft, receptie, feest, jubileum, verjaardag of online event... alles kan in een Love & Life Paint. Ook meerdere foto’s kunnen gecombineerd worden tot één schilderij. Zo heb je een prachtige, blijvende herinnering aan een bijzondere dag. De sfeer is voelbaar op het doek. Op de dag van het event geef je een mooie ART Eva Maria Cadeaubon, waarin het cadeau wordt toegelicht.

Storytelling in een kunstwerk

 

Een waardevol geschenk is een schilderij waarin jouw unieke verhaal verteld wordt. Het doek laat verschillende highlights uit je leven zien. De Love & Life Paint wordt vanuit een verzameling foto's geschilderd en is voorafgaand aan een feestelijke gelegenheid gereed. Zo kan je een indrukwekkend cadeau overhandigen op de dag dat het feest plaats vindt, zoals: een verjaardag, jubileum, bruiloft of diner. Een 'Storytelling Kunstwerk' is ook heel geschikt als business cadeau.

Het atelier: dé plek voor creatie

 

Een Love & Life Paint wordt geschilderd in het atelier. Dit heeft een aantal voordelen ten opzichte van schilderen op locatie, zoals bij een Live Paint het geval is. In het atelier heeft Eva de perfecte omstandigheden om met focus een expressief schilderij te creëren. Eva kan haar geliefde laagtechniek toepassen voor een doorwerkt schilderij met aandacht voor details. Het doek wordt afgewerkt met een satijnglans vernis als extra bescherming en als je wenst wordt het ingelijst in een houten baklijst.

 

Zoek je een mooi cadeau voor een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid? Lees hier over de 10 voordelen van een Love & Life Paint.

Bekijk het Love & Life Paint portfolio van ART Eva Maria
Schilderij ART Eva Maria ceremonie huwelijk kunstwerk
Schilderij Live Paint Eva Maria kunstwerk huwelijk
Bruiloft schilderijen

Laat het bruidspaar shinen op een prachtig kunstwerk, speciaal op maat gemaakt.

Schilderij Live Paint Eva Maria kunstwerk trouwerij
Schilderij Live Paint Eva Maria kunstwerk trouwen

Bruiloft of feest? Kies voor een Love & Life Paint
 

Schilderkunst met extra aandacht gemaakt vanuit het atelier. Op de feestelijke dag geef je een mooie Kunst Cadeaubon van ART Eva Maria. Het schilderij is binnen twee weken klaar.

 

10 voordelen Love & Life Paint

Herinneringen met familie en vrienden

Als je een familiedag hebt georganiseerd waarin het hele gezin of de familie compleet is en je wilt daar een fantastisch blijvend aandenken van hebben, dan is een schilderij een origineel en kunstzinnig cadeau. Verras je partner, geliefde, gezin, familie of jezelf met een Love & Life Paint.

Een schilderij kan ook een bijzondere gebeurtenis uit je leven verbeelden: de geboorte van een kind, een huwelijk, de dag dat je een belangrijk diploma haalde, maar ook een bezoek aan een vriend of familielid in een verzorgingstehuis. Een belangrijke levensgebeurtenis verdient een schilderij!

Aanleveren beeldmateriaal

Eva schildert een Love & Life Paint vanaf foto’s. Eventueel kan ze die zelf maken op de bijzondere dag, maar vaak zijn er al veel foto’s voorhanden met smartphones of camera’s gemaakt. Zelfs een ‘frame’ uit een video kan als basis voor het schilderij dienen.

 

Love & Life Paint is een ‘After Paint’ of een ‘Vooraf Paint’

Een Love & Life Paint is anders dan een Live Paint of Live Event Painting, waar live op locatie geschilderd wordt. Een After Paint wordt ná het feest gemaakt, en een Vooraf Paint wordt vóór de feestelijke gelegenheid geschilderd, beide vanuit het atelier van ART Eva Maria in Breda.

Hoogwaardige afwerking

De schilderijen zijn geschilderd met hoogwaardige verf op houten spieramen, bespannen met puur linnen, voor geprepareerd met 3 lagen witte gesso primer. Het schilderij heeft als afwerking een vernislaag. Prijzen zijn vanaf €450.

Niet met lege handen op het feest met een Kunst Cadeaubon

Wanneer je een Love & Life Paint cadeau geeft op een feest is de levertijd van het schilderij, na aanlevering van de foto's, twee weken. Dat levert bij de overhandiging van het schilderij extra napret op en een mooie, blijvende herinnering aan een bijzondere dag!

 

ART Eva Maria zorgt dat je niet met lege handen aankomt op de feestelijke dag. We leveren je vooraf een mooie Kunst Cadeaubon. Daarin schrijf jij je persoonlijke boodschap aan de ontvangers van het kunstwerk. De Kunstbon wordt vergezeld van een mini schilderij om alvast een tipje van de sluier op te lichten van het creatieve cadeau: de sfeer, schilderstijl, de kleuren en het materiaal. Zo heb jij iets bijzonders te overhandigen aan de feestvierders en maakt het ze extra nieuwsgierig naar het eindresultaat.

We informeren je graag over de persoonlijke mogelijkheden om de Love & Life Paint op een originele wijze cadeau te geven op een bruiloft, jubileum, diner of andere feestelijke gelegenheid.

ART Eva Maria Kunst cadeaubon
 
Schilderij laten maken van foto's Life Paint

Een collage van foto's in één schilderij

ART EVA MARIA
 CADEAU IDEE 

Geef een schilderij cadeau op een feest, waarop highlights uit het leven zijn geschilderd

Wil je een kant en klaar schilderij op een feest cadeau geven? Dan is een Love & Life Paint uitermate geschikt!

 

Het kunstwerk wordt dan vooraf gemaakt (Vooraf Paint) in goed overleg en vanuit foto's uit het persoonlijke archief van vrienden, familie en collega's.

Voor jou als gever van het schilderij begint bij het selecteren van de foto's de voorpret. Wat is kenmerkend voor degene(n) voor wie het schilderij bestemd is? Vanuit de verschillende foto's maakt Eva eerst een fotocollage. Deze collage is na je goedkeuring het startpunt voor het schilderij.

 

Tips voor de selectie van foto's

Je selecteert met familie, vrienden of collega's foto's van de feestvierder(s). Foto's uit foto albums of vanuit je mobiel, die leuk zijn om in een schilderij te verwerken zijn:

 • hobby's

 • werk

 • huis en tuin

 • werkomgeving

 • vakantiebestemming

 • symbolen

 • huisdieren

 • souvenirs

 • familie, vrienden en collega's

 • baby of jeugdfoto's

 • etc.

Levering Love & Life Paint

Op de afgesproken datum is het schilderij gereed en kun je het mooi verpakt cadeau schenken op de grote dag. Zo'n persoonlijk kunstwerk is een echte blikvanger en zorgt voor genoeg gesprekstof en vaak ook hilariteit op het feest en verdient daarna een mooie plek thuis of op kantoor.

Heeft je schilderij spoed? We helpen je graag met een snelle levering!

 
 
 

Een Love & Life Paint is een schilderij voor iedere gelegenheid

 

Belangrijke gebeurtenissen in je leven, mensen, dieren, gebouwen en plaatsen zijn het waard om vast te leggen op doek.
 
 • De geboorte van een kind

 • Je grote liefde

 • Je mooiste vakantieherinnering

 • De hele familie is compleet op een groot feest of diner

 • Een huwelijk

 • De trouwceremonie

 • De huwelijksborrel

 • De trouwreceptie

 • Het jawoord

 • Je favoriete vakantiebestemming

 • Het weerzien van een verre vriend

 • Een diploma-uitreiking

 • Een oratie

 • Een ontroerende speech

 • De eerste stapjes van je kind

 • Een jubileum

 • Je geboortehuis

 • Een mooie herinnering aan een dierbare

 • Je best friend forever

 • Het jaarlijkse kerstdiner met vrienden of gezin

 • Een nieuwe puppy of kitten

 • Een familie uitje

 • Een bedrijfsevent

 • Een bedrijfsborrel

 • Een online event

 • Een gezellig, huiselijk tafereel

 • En nog veel meer

Kortom: alles waar jij graag aan terug wilt denken.

Jorik

Bijzondere kunst, voor bijzondere momenten, door een bijzondere kunstenares. Vanuit meerdere foto's een eigen compositie samengesteld, met prachtige kleuren en een eigen stijl....voor als je echt een uniek cadeau wil geven.

Een Love & Life Paint schilderij laten maken in 5 stappen

 

1

Contact

Neemt contact op met ART Eva Maria via het contactformulier, de chat of bel naar 076-5201888.

We bespreken je wensen goed door. Daarin komen aan bod: voor welke gelegenheid het schilderij is, het onderwerp, het formaat van het doek, het aantal mensen op het schilderij, kleur- en stijlvoorkeuren, de bezorgwijze en de levertijd.

2

Foto

Voor een Love & Life Paint dienen foto's of afbeeldingen uit een video als hulpmiddel. Je kunt zelf het materiaal hiervoor aanleveren.

Eva kan ook foto's maken voor het schilderij op locatie van een event: tijdens de bruiloft, receptie, het feest, diner of ander event Deze foto's dienen voor haar als schetsmateriaal voor het eindresultaat.

3

Prijsopgave

Naar aanleiding van ons gesprek ontvang je een prijsopgave.

Na goedkeuring van de prijsopgave wordt de eerste helft van het factuurbedrag in rekening gebracht.

De schets wordt gemaakt naar aanleiding van het geselecteerde foto- en/of videomateriaal en na goedkeuring begint het schilderproces.

4

Schilderen

Eva gaat het schilderij creëren in het atelier.

 

Als het schilderij klaar is, ontvang je een foto van het resultaat per email.

Na instemming wordt een vernislaag aangebracht en op verzoek ingelijst.

Voor aflevering wordt de tweede helft van het factuurbedrag in rekening gebracht en dient te zijn voldaan.

5

Overhandiging

Het schilderij kan worden opgehaald in het atelier in Breda (De Teruggave, Gasthuisvelden 11)

of het wordt bezorgd.

Naderhand nemen we contact op over hoe je het kunstwerk ervaart en hoe het hangt in huis of kantoor. Foto's van het schilderij in de nieuwe omgeving vinden we erg leuk om te zien!

Prijsindicatie

 
Maat schilderij

50 x 70 cm
60 x 80 cm
80 x 80 cm

70 x 100 cm
80 x 100 cm

80 x 120 cm

90 x 120 cm
100 x 100 cm
100 x 120 cm
100 x 150 cm

100 x 160 cm

Prijs in €

450
550
600

650
700
750

800
750
850
1.000

1.100

Schilderij met acrylverf
Maat schilderij

50 x 70 cm
60 x 80 cm
80 x 80 cm

70 x 100 cm
80 x 100 cm

80 x 120 cm

90 x 120 cm
100 x 100 cm
100 x 120 cm
100 x 150 cm

100 x 160 cm

Prijs in €

650
750
800

850
900
950

1.000
950
1.050
1.200

1.300

Schilderij met duurzame verf
 • Prijzen zijn exclusief 9% btw, eventuele reis- en bezorgkosten naar een locatie en een houten lijst.
   

 • Prijzen zijn exclusief eventuele fotografiekosten op locatie ten behoeve van het schilderij.

 • Bovenstaande maten (liggend of staand formaat) zijn standaard. Andere maten zijn ook mogelijk.

 

 • Deze prijzen zijn gemiddeld: bij een gemiddeld aantal personen en een gemiddelde complexiteit van de achtergrond.

 

 • Na het bespreken van de wensen van het schilderij en het zien van de foto’s wordt een exacte prijs van het schilderij doorgegeven.

 • De levertijd van het schilderij is 2 weken.

 

 • Het schilderij kan afgehaald worden in het atelier in Breda in De Teruggave (Gasthuisvelden 11, Breda) of het kan tegen vooraf aangegeven leveringskosten bezorgd worden.

ART EVA MARIA
 KUNST TIP 

Je hebt duizenden foto's op je mobiel staan van de leukste en gekste momenten van jou en je vrienden. Later kijk je ze zelden terug. Hoe leuk is het om dat ene speciale moment vast te laten leggen met verf op doek door ART Eva Maria? Je maakt zo een persoonlijk statement in je woning met een kunstwerk, dat niemand anders heeft!

Dé trend is kunst. Voor jezelf of om cadeau te geven.

Een Love & Life Paint is een levenslange herinnering aan een mooie gebeurtenis die je wilt koesteren. Met zo'n persoonlijk kunstwerk maak je echt een statement. Wanneer je een Love & Life Paint cadeau geeft, laat je op een originele wijze zien dat je om mensen geeft.

Heb je interesse in een Love & Life Paint van ART Eva Maria en al een datum voor ogen wanneer het event plaats gaat vinden, neem contact op. Wanneer je al foto's hebt van waaruit je een schilderij gemaakt wilt hebben, kun je deze opsturen voor een vrijblijvende offerte.

Vooraf bespreken we je wensen en maken we heldere afspraken over de kosten.