top of page
Live en atelier Painting Eva Maria schilderij bruiloft

Wedding Art: dé bruiloft trend
Een origineel cadeau voor een bruiloft

Wil je een bruidspaar verrassen op hun trouwdag en zoek je een origineel, duurzaam en waardevol cadeau? Een persoonlijk schilderij is een geschenk waarmee je indruk maakt op een huwelijk.

Wedding Art is persoonlijk

ART Eva Maria maakt Wedding Art. Een trouwschilderij, dat de sfeer uitademt, die perfect bij het bruidspaar past. Ontdek deze trend en geef kunst cadeau: een schilderij als herinnering aan één van de mooiste dagen van je leven.

Tijd = creativiteit + kwaliteit

Een mooi feest voorbereiden heeft tijd, zorg en aandacht nodig. Die tijd, zorg en aandacht besteedt Eva ook aan jouw schilderij voor een prachtig resultaat. Daarom schildert Eva graag vanuit haar atelier. In haar Art studio heeft ze de perfecte lichtomstandigheden en al haar schildersmaterialen ter beschikking om een kunstwerk te maken waar je levenslang van geniet. Op de feestelijke dag geef je een luxe cadeaubon aan het bruidspaar. Het schilderij is een aantal weken na de bruiloft klaar om in ontvangst te nemen. Enjoy ART!

Wedding Painter op locatie

Eva schildert live jouw bruiloft op locatie. Ze schildert in 4 à 5 uur tijd een sfeerimpressie van je mooiste dag op schildersdoek.

Mogelijkheden Wedding Art