Wedding Art: dé trend in schilderkunst
Een origineel cadeau voor een bruiloft

Wil je een bruidspaar verrassen op hun trouwdag en zoek je een origineel, duurzaam en waardevol cadeau? Een persoonlijk schilderij is een geschenk waarmee je indruk maakt op een huwelijk. ART Eva Maria maakt Wedding Art. Een trouwschilderij, dat de sfeer uitademt, die perfect bij het bruidspaar past. Ontdek deze trend en geef kunst cadeau: een schilderij als herinnering aan één van de mooiste dagen van je leven.

Tijd = creativiteit + kwaliteit

Een mooi feest voorbereiden heeft tijd, zorg en aandacht nodig. Die tijd, zorg en aandacht besteedt Eva ook aan jouw schilderij voor een prachtig resultaat. Daarom schildert ze exclusief vanuit haar atelier en niet op locatie. In haar Art studio heeft ze de perfecte lichtomstandigheden en al haar schildersmaterialen ter beschikking om een kunstwerk te maken waar je levenslang van geniet. Op de feestelijke dag geef je een luxe cadeaubon aan het bruidspaar. Het schilderij is een aantal weken na de bruiloft klaar om in ontvangst te nemen. Enjoy ART!

Ja ik wil... Wedding Art

Schilderij ART Eva Maria huwelijksceremonie De Steeg
Meer bruiloft schilderijen

Laat het bruidspaar shinen op een prachtig kunstwerk, speciaal op maat gemaakt.

Love & Life Paint Eva Maria
Schilderij ART Eva Maria kunst bruiloft Eindhoven
De nieuwste trouwtrends vind je terug in de trouwschilderijen van ART Eva Maria

Duurzaam trouwen

Bewust omgaan met de aarde vind je belangrijk. Eva schildert met duurzame verf die uitzonderlijk kleur- en lichtecht is. Prachtige, levendige kleuren geven je interieur een extra dimensie en laten zien waar je voor staat.

Vintage vibe

Een schilderij heeft een tijdloze uitstraling en past in jouw interieur met vintage accenten. ART Eva Maria neemt jouw kleurwensen mee en levert je schilderij in een mooie lijst die past aan jouw muur.

Gedeeld geluk

Geluk wordt groter als je het deelt. Een bijzondere dag, zoals een trouwdag, verdient een schilderij waarin niet alleen het bruidspaar te zien is. Alle gasten zijn met aandacht geschilderd en herkennen zichzelf terug op het doek. Vanuit het atelier geeft Eva in een Love & Life Paint ieder persoon aandacht.

Bloemenpracht

Bloemen geven een bruiloft extra geur en kleur. Het is fijn om dat gevoel vast te houden in een Floral Art schilderij aan de muur geïnspireerd op de bloemen van je huwelijksdag.

Persoonlijke touch

Je persoonlijke verhaal verdient alle aandacht in een schilderij. Jullie initialen, trouwdatum en portret maken je kunstwerk extra speciaal. Je hebt zelf invloed op het schilderij door je wensen vooraf door te geven.

Minimal Eco

Less is more. Minimalistische kunst in natuurlijke kleuren of zwart/wit met een steunkleur is een krachtig statement. Een silhouetportret is een kunstzinnige aanvulling aan jouw muur. Het schilderij componeert Eva met sterke lijnen en ze schildert op een natuurlijk linnen doek met duurzame verf.

ART EVA MARIA

 KUNST TIP 

Wedding Art geef je als huwelijksgeschenk aan een pasgetrouwd bruidspaar of bij een trouwjubileum. Vind jij het ook belangrijk het leven en de liefde te vieren? Verras jezelf en je geliefde met een persoonlijk en tijdloos kunstwerk dat perfect past in je interieur. Enjoy ART!

Hoe werkt dat, een schilderij voor een bruiloft laten maken?

”Een trouwdag is met tijd, zorg en aandacht voorbereid. Die tijd, zorg en aandacht besteed ik ook aan het maken van een schilderij. Ik maak de schilderijen vanuit mijn atelier naar aanleiding van foto's die je digitaal aanlevert.

 

Vaak is op de trouwdag al een fotograaf aanwezig en worden foto's en video's door vrienden en familie gemaakt. Dit materiaal is goed bruikbaar om een schilderij van te maken. Op verzoek fotografeer ik op de trouwdag zelf. De foto's dienen dan als schetsmateriaal voor het schilderij. Ik schilder foto's niet letterlijk na. Ik combineer meestal verschillende foto's om tot een perfecte compositie te komen voor het kunstwerk. De levertijd van een schilderij is drie weken.”

Portretfoto: Mariska de Groot

Eva

Eva aan het werk schilderij in opdracht

Lees blog over Wedding Art

Kunst in opdracht


ART Eva Maria maakt een duurzaam schilderij – van een portret tot een abstract schilderij – voor jou op maat. Neem contact op voor vrijblijvend advies, samen komen we tot een mooi kunstwerk dat perfect bij jou past.