Live Painting Eva Maria schilderij bruiloft kl.jpg

Wedding Art: dé bruiloft trend
Een origineel cadeau voor een bruiloft

Wil je een bruidspaar verrassen op hun trouwdag en zoek je een origineel, duurzaam en waardevol cadeau? Een persoonlijk schilderij is een geschenk waarmee je indruk maakt op een huwelijk.

Wedding Art is persoonlijk

ART Eva Maria maakt Wedding Art. Een trouwschilderij, dat de sfeer uitademt, die perfect bij het bruidspaar past. Ontdek deze trend en geef kunst cadeau: een schilderij als herinnering aan één van de mooiste dagen van je leven.

Tijd = creativiteit + kwaliteit

Een mooi feest voorbereiden heeft tijd, zorg en aandacht nodig. Die tijd, zorg en aandacht besteedt Eva ook aan jouw schilderij voor een prachtig resultaat. Daarom schildert Eva graag vanuit haar atelier. In haar Art studio heeft ze de perfecte lichtomstandigheden en al haar schildersmaterialen ter beschikking om een kunstwerk te maken waar je levenslang van geniet. Op de feestelijke dag geef je een luxe cadeaubon aan het bruidspaar. Het schilderij is een aantal weken na de bruiloft klaar om in ontvangst te nemen. Enjoy ART!

Wedding Painter op locatie

Eva schildert jouw bruiloft op locatie. Ze schildert in 4 à 5 uur tijd een sfeerimpressie van je mooiste dag op schildersdoek.

 

Ja ik wil Wedding Art

Schilderij ART Eva Maria huwelijksceremonie De Steeg
Meer bruiloft schilderijen

Laat het bruidspaar shinen op een prachtig kunstwerk, op locatie gemaakt.

Love & Life Paint Eva Maria
Schilderij ART Eva Maria kunst bruiloft Eindhoven
De nieuwste trouwtrends vind je terug in de trouwschilderijen van ART Eva Maria

Duurzaam trouwen

Bewust omgaan met de aarde vind je belangrijk. Eva schildert met duurzame verf die uitzonderlijk kleur- en lichtecht is. Prachtige, levendige kleuren geven je interieur een extra dimensie en laten zien waar je voor staat.

Vintage vibe

Een schilderij heeft een tijdloze uitstraling en past in jouw interieur met vintage accenten. ART Eva Maria neemt jouw kleurwensen mee en levert je schilderij in een mooie lijst die past aan jouw muur.

Gedeeld geluk

Geluk wordt groter als je het deelt. Een bijzondere dag, zoals een trouwdag, verdient een schilderij waarin niet alleen het bruidspaar te zien is. Alle gasten zijn met aandacht geschilderd en herkennen zichzelf terug op het doek. Vanuit het atelier geeft Eva in een Love & Life Paint ieder persoon aandacht.

Bloemenpracht

Bloemen geven een bruiloft extra geur en kleur. Het is fijn om dat gevoel vast te houden in een Floral Art schilderij aan de muur geïnspireerd op de bloemen van je huwelijksdag.

Persoonlijke touch

Je persoonlijke verhaal verdient alle aandacht in een schilderij. Jullie initialen, trouwdatum en portret maken je kunstwerk extra speciaal. Je hebt zelf invloed op het schilderij door je wensen vooraf door te geven.

Minimal Eco

Less is more. Minimalistische kunst in natuurlijke kleuren of zwart/wit met een steunkleur is een krachtig statement. Een silhouetportret is een kunstzinnige aanvulling aan jouw muur. Het schilderij componeert Eva met sterke lijnen en ze schildert op een natuurlijk linnen doek met duurzame verf.

ART EVA MARIA

 KUNST TIP 

Wedding Art geef je als huwelijksgeschenk aan een pasgetrouwd bruidspaar of bij een trouwjubileum. Vind jij het ook belangrijk het leven en de liefde te vieren? Verras jezelf en je geliefde met een persoonlijk en tijdloos kunstwerk dat perfect past in je interieur. Enjoy ART!