reacties Live Paint ART Eva Maria

Reacties

“Ik ben gek op het maken van kunst, het maakt me gelukkig. En het geeft een goed gevoel als andere mensen het geluk herkennen dat ik voelde bij het maken ervan. Ik ben verrast en dankbaar als ik de reacties hoor of lees. Hartelijk dank aan alle fantastische mensen die mij het vertrouwen gaven om zichzelf of hun dierbaren te ontdekken op canvas.”

Eva van den Hamsvoort

Deel je ervaring
Heb je een kunstwerk van ART Eva Maria en vind je het leuk om daar iets over te vertellen? Laat je reactie achter in het formulier.
 
Jacques en Anita

Wij werden verrast door een prachtig kado!

Wij zijn ontzettend blij met dit mooie familieportret met onze boerderij op de achtergrond. U heeft ons gezin goed weten weer te geven aan de hand van foto’s.

Een schilderij om de rest van ons leven te koesteren. We hebben er inmiddels ook een mooie plek voor gevonden. Hartelijk dank en succes met het maken van nog meer mooie kunst!

Kirsten

We zijn super blij met ons schilderij gemaakt door Eva, dankjewel! Het is een geweldig schilderij geworden welke de sfeer en ambiance op onze dag mooi weergeeft. Prachtig aandenken!

Lynda

Afgelopen zaterdag heeft Eva een geweldig mooi schilderij gemaakt van het huwelijk van mijn dochter en schoonzoon. Ze was op de achtergrond zeer bescheiden aanwezig. Het schilderij is top!!
Veel dank en wie weet tot ziens.

Josje

Wij hebben geen live paint, maar een after live paint van onze bruiloft. Eva heeft van de foto’s een prachtig schilderij gemaakt dat precies de sfeer van de dag weer geeft met allemaal herkenbare elementen. Het is voor ons een prachtige herinnering aan onze bruiloft. Wij zijn er ontzettend blij mee.

E. Meijer

Eva heeft voor de 60e verjaardag van mijn vader een prachtig schilderij gemaakt van onze familielunch! Het schilderij hangt inmiddels in de keuken als een mooi aandenken. Zeker aan te raden!

Opdrachtgevers van een schilderij

Wij hadden Eva gevraagd voor ons 40 jarig huwelijksfeest. Het resultaat is geweldig een mooie herinnering.

Catherine
Dobrosky-Hess

Eva.... I look at this portrait of Daisy every day and can’t believe you have never met her and captured her to perfection... People go crazy when they see it.... they always say..”I can’t stop looking at it...’ It is so true. Her eyes follow you. You have a tremendous gift and are such a wonderful person. Please continue to make people happy with your gift of art and creativity...... When God gives a person a gift... as he has you... you have to use it to the best of your abilities. I use to tell my students that all the time. So glad you do what you do....

Jorik

Bijzondere kunst, voor bijzondere momenten, door een bijzondere kunstenares. Vanuit meerdere foto's een eigen compositie samengesteld, met prachtige kleuren en een eigen stijl....voor als je echt een uniek cadeau wil geven.

Cor

Eva heeft een mooi herdenkingsportret gemaakt. Het werk heeft een mooie maat en ook een mooie plaats gekregen, niet te opzichtig. Het heeft een gebonden en toch een vrije opzet. Het is erg mooi van kleur. Ook de eerste letters van de namen van de kinderen hebben een rustige leuke plaats gekregen. Top! Eva je heb een mooi werk gemaakt, en daar ben ik en kinderen erg blij mee.

Bas

Schilderij is super! Hij was erg verrast en blij.

Hij gaat een mooi plekje in zijn werkkamer krijgen.

Dank en hopelijk tot een volgende keer!

 Jos & Anouk
Wever

Het heeft onze dag echt afgemaakt! En wat kregen/krijgen wij veel positieve reacties. Prachtig hoe Eva het doek tot leven liet komen. Een prachtige herinnering aan een fantastische dag!!

Wat een dag geweldig!! En wat is Eva goed!
Super blij met eind resultaat. Hij gaat een heel mooi plekje in ons huis krijgen.

Sjoerd

Het was een groot succes! En wat een leuke en goede vakvrouw is Eva, complimenten aan haar!!
Nogmaals dank, echt heel blij mee!

Thessa Thijs

Magisch mooi. Dank je Eva voor het maken van dit levende en schitterende portret.

...en wij zijn diep geraakt en dankbaar dat Eva onze zoon zo treffend, liefdevol en met groot gevoel voor schoonheid kleur, lijn en vorm heeft geportretteerd. Woorden schieten te kort.

Linde

Op 13 oktober maakte Eva een zeer mooi schilderij van een (zonovergoten) trouwfeest in de Vlaamse Ardennen. Enkel goede ervaringen met deze schilder: aangenaam en vriendelijk persoon, arriveerde ruim op tijd ondanks de grote afstand en bleef tot het schilderij afgewerkt was, mengde zich onmiddellijk (maar ook discreet genoeg) met de aanwezigen, stond open voor suggesties maar gaf toch eigen touch door haar typische stijl. Het koppel was opgetogen met het resultaat en het schilderij hangt nu te pronken op een mooie plaats in hun woonkamer.

Diana de Roodt

Beste Eva, ontzettend bedankt voor het super mooie geweldige fantastische Schilderij.
Het bruidspaar is er heel erg blij mee, zo’n mooi aandenken aan hun geweldige dag!
Wij vonden het een fantastische ervaring met een uniek resultaat.
Wij hopen elkaar nog eens te zien en zullen je zeker bij een ieder aanbevelen. 

Liefs!

Opdrachtgever
van een portret

When I first laid eyes on the works of Eva, I was actually taken aback. Although difficult to pinpoint, her works show integrity and beauty in its purest form. For some reason the artist seems to be capable to perform on a creative level whilst at delivery the output stands on itself as a mature pièce d’art in its most purest form, without being charged with any possible unnessary input. Because of this, I have asked Eva to make a painting of my children. Apart from the emotional attachement, I was astonished by the way she made it possible to visualize the characters of the children in the painting. By producing this painting she went beyond the possibilities of showing an image through photography.

Anne-Marie

We genieten nog elke dag van het schilderij! Wanneer mensen voor het eerst bij ons thuis komen lopen ze allereerst naar het schilderij toe om het te bewonderen! Nogmaals veel dank, het is voor ons een ontzettend waardevolle, tastbare herinnering!

Yvonne

Het resultaat is fantastisch, het bruidspaar vindt het een prachtig kado!
Eva heeft de locatie er ook zo mooi opgezet, met oog voor detail.

Jan Willem

Ja was top en Eva heeft echt een prachtig doek gemaakt waar wij en mijn ouders super blij mee zijn. Kortom, helemaal geslaagd.

Shakyra

De bruiloft was prachtig. Het schilderij was een verrassing. Dus toen we het aankondigden kregen we leuke reacties van het bruidspaar maar ook zeker van de gasten. Ze vonden het een origineel en mooi persoonlijk cadeau van deze bijzondere dag.

Eva heeft haar best gedaan en wij vonden het resultaat prachtig. 'S avonds voor aanvang van het feest hebben we het schilderij gepresenteerd aan het bruidspaar.
Ze zijn erg blij met het resultaat van het schilderij.

Stefan

Simone (en de kinderen ook) is super blij met het schilderij. Ze vind het heel mooi!!! We hebben het zojuist opgehangen en het ziet er fantastisch uit zo op zijn plek! Nogmaals bedankt voor het prachtige kunstwerk, we zijn er erg blij mee.

Opdrachtgeefster van een familieportret

Pap en mam waren ontzettend verrast en vinden het schilderij prachtig!

B. Janssen

Wat zijn we blij met het resultaat! De reden om voor Eva te kiezen, is dat zij als geen ander de gasten herkenbaar op het doek weet over te brengen. En dat is gelukt. Niet alleen wij, maar ook al onze gasten waren mega enthousiast over het resultaat. Iets waar we de komende jaren veel plezier aan gaan beleven als blijvende herinnering aan de muur!

Opdrachtgevers
van een familieportret

Wij zijn zeer verguld met het resultaat van beide schilderijen!! Eva heeft de vraag echt heel erg goed ingevuld en wij hebben de schilderijen op een heel prominente plek opgehangen in ons huis. De familieleden zijn ook verguld over hoe ze er op staan!
Dus 100% geslaagd deze missie!

Mikel

Als eerste wil ik je nogmaals heel erg bedanken. Ik vind het schilderij namelijk echt heel, heel, heel, heel, heel, heel, heel, heel erg mooooiiii!!!
Het is echt zo sprekend en precies. Het schilderij staat nu op tafel in de woonkamer omdat ik het een tijdje nog goed en veel wil zien. De kleuren vind ik prachtig gekozen, en de betekenis die je eraan hebt gegeven met de felle kleuren op de achtergrond en het scherm ertussen, maakt het echt artistiek en dat past bij mij.
Ik moet zeggen dat je helemaal geslaagd bent, ondanks dat we elkaar kort kennen, om mij precies te doorgronden en weer te geven. Dat is een supertalent van jou, en ik heb veel bewondering voor je portretkunst! Je bent heel erg goed!

Opdrachtgeefster
van een portret

Ik ben je ontzettend dankbaar voor je enthousiaste reactie mee te doen aan de “korte termijn schilderij opdracht” en het mooie intakegesprek dat we hadden. In het gesprek heb je me al laten inzien dat “mooi” om de grote lijnen gaat. En jouw definitie voor mooi als dankbaar dat je lichaam gezond is, staat me nog steeds goed bij.
Ik ben erg blij met jouw/mijn schilderij waarin je mijn mooie positieve krachtige ik heb weten te tonen!

Carola

In februari twee keer Eva ontmoet. Eerste keer om het 25-jubileum van Mindwize vast te leggen en de tweede keer weer haar gevraagd om de verjaardag van mijn man op doek te vereeuwigen. Familie en vrienden bij elkaar in een echt heel gaaf aandenken. Eva’s schilderstijl sprak ons het meest aan. Een aanrader en nogmaals super bedankt! Gezellig dat je erbij was.

Kirsten
Mindwize

Het schilderij, gemaakt door Eva, werd gemaakt ter ere van het 25-jarig bestaan van ons bedrijf en werd cadeau gedaan aan de eigenaressen. Leuk dat iedereen eventjes kon kijken en vragen kon stellen. Wij zijn er hartstikke blij mee en heeft ondertussen een mooi plekje gekregen.

Robbert

Het is een schitterend schilderij geworden dat meteen een prominente plaats in de woonkamer van mijn ouders heeft gekregen.
Eva was erg vriendelijk en flexibel om ons hele gezin sferisch herkenbaar te maken.
De emotionele reactie van mijn ouders bij de onthulling aan het einde van de avond was erg mooi om te zien.

Marle

De bruiloft was fantastisch en ook met het schilderij zijn we enorm blij! Eva was bijzonder vriendelijk (heb ik van meerdere gasten teruggehoord) en het schilderij emotioneerde het bruidspaar zelfs - meer dan geslaagd.

Noël Egberts

Wij hebben Eva gevraagd een familie schilderij te maken. Wij wilden een abstracte weergave en dat is goed gelukt. Eva heeft het technisch gezien goed gemaakt en qua creativiteit ook goed opgepakt.
Een prettige samenwerking met een mooi en eigen resultaat waar wij veel plezier van hebben.

Jackie

Eva was tijdens de kerkelijke inzegening van de bruiloft aanwezig. Tijdens het feest heeft zij hier een fantastisch mooi schilderij van gemaakt die alle verwachtingen heeft overtroffen. Enorm blij met de manier van werken van Eva en natuurlijk ook met het eindresultaat. Nogmaals heel hartelijk bedankt hiervoor!

Maartje

Het bruidspaar was razend enthousiast, Eva is een zeer sympathieke en getalenteerde dame, en het resultaat was werkelijk prachtig! Zeker aan te raden om de sfeer van een speciale gelegenheid vast te leggen!

Mireille

Eva heeft een prachtig schilderij gemaakt voor de bruiloft van mijn zus. Als familie hebben we dit schilderij als verrassing cadeau gedaan en het bruidspaar is er erg blij mee. De communicatie met Eva verliep super en ze heeft onze verzoekjes op fantastische wijze verwerkt. Super!

Edward

Eva heeft van te voren goed aan het Bruidspaar gevraagd wat en hoe ze het schilderij wilden.
Ze heeft netjes van wat mensen foto’s genomen zodat ze deze mensen goed op t doek kon tekenen.

Super!
Schilderij is heel mooi geworden.

Volgende bruiloft zeker weer.

Opdrachtgever van een portret

Eva heeft voor de bruiloft van mijn broertje een geweldig schilderij gemaakt.

Ze dacht zowel voor als tijdens de bruiloft goed met ons mee qua mogelijkheden en wensen, wat wij als heel prettig hebben ervaren. Een prachtig en uniek cadeau dat ik iedereen kan aanbevelen!

Marc

Schitterend!!! Een ontzettend mooi aandenken waar ik de rest van mijn leven van kan genieten.

Joop en Riet,
bezoekers expositie

Mooie en interessante expositie. Getroffen door de symboliek.

Herman

Eva van den Hamsvoort verbeeldt in haar vrije werk in een tekening of  schilderij vaak slechts één herkenbare vorm, zoals: een bloem, een dier, een mensfiguur of een gezicht. Ze isoleert het onderwerp van de 'normale' omgeving, Het gegeven wordt in het centrum van het totaalbeeld geplaatst, waaromheen een imaginaire ruimte gecreëerd wordt, waardoor het werk de realiteit ruim voorbijstreeft. De toegevoegde, abstracte vormen zijn subtiel en vormen een beschermende liefkozing om het onderwerp heen of getuigen juist van een impulsieve felheid. Het zeer kleurrijke werk van Eva straalt op een verrassende wijze zowel kracht als fragiliteit uit.

Frank,
bezoeker expositie

Verrassend en verfrissend!

Marc

Onlangs een Live Paint kado gedaan voor de bruiloft van familie. Een prachtig resultaat waar het bruidspaar onwijs blij mee was en waar nog lang met plezier naar zal worden gekeken. Eva, bedankt voor dit kunstwerk!

Dennis

Eva ging direct van start en had binnen no-time het bruidspaar op het doek staan. Tussen de borreltjes door ben ik vaak gaan kijken en ik werd steeds enthousiaster over het schilderij (en dat lag niet aan de borreltjes) en het eindresultaat was uiteindelijk boven verwachting. Een prachtig shot van een supermooie dag en blij dat ik dit als broer/zwager cadeau heb kunnen geven aan het bruidspaar, waar hij nu mooi midden in de woonkamer hangt te pronken. Voor iedereen een aanrader.

Plantion, Ede

Woensdag 20 december heeft Eva een prachtig schilderij gemaakt tijdens onze kerstviering.
Alles kwam naar voren op het schilderij; Plantion gebouw, distributie, verlaadhal en kopers tribune. Dit alles in het teken van 100 jaar bestaan Plantion.
Eva wat zijn wij trots op het schilderij, mooi werk geleverd en bovenal je was een prettig mens om mee samen te werken deze dag Complimenten! Een aanrader voor een speciaal cadeau.

Petra

Op 19 augustus heeft Eva een prachtig schilderij van onze 2 dierbare vrienden die beiden 50 jaar werden gemaakt. Eva heeft de sfeer van het feest en de hoofdpersonen prachtig weergegeven. We hebben dankzij Eva een kado met een boodschap kunnen geven.

Eva van der Plas

Al vele jaren volg ik Eva van den Hamsvoort en haar werk, onder andere vanuit ART Eva Maria. Ik kan niet anders dan enthousiast zijn over haar veelzijdige creatieve werk, rijk aan afwisseling in thema en materiaal keuze.. Diverse werken van haar prijken dan ook privé als op mijn werk aan de muur!

Saskia Harreman

Echt gaaf om zo’n schilderij thuis te hebben dat je kunt en mag aanraken en met je neus aan snuiven. Geen suppoost die er wat van zegt. :-)) Dank je wel Eva!

We hebben het schilderij tegen de gele muur gehangen. Daar staat hij heel mooi en de warme gele achtergrond maakt het geheel heel kleurrijk. Ik moet in iedergeval elke keer teruglachen als ik er naar kijk. Zo van...ohh hoi ben jij er ook.

Caroline

Ik ben zo blij met het schilderij en ik kan niet wachten om het G. te geven (en zijn gezicht daarbij te bestuderen natuurlijk)!

Nogmaals heel veel dank voor je inspanningen op zo’n korte termijn met dit prachtige resultaat!

Ook persoonlijke kunst aan de muur?

ART Eva Maria maakt graag voor jou een persoonlijk schilderij. Neem contact op voor vrijblijvend advies, samen komen we tot een mooie keuze die perfect bij jou past.