Kunst in opdracht Breda

Kunst in opdracht

Art Services

ART Eva Maria maakt persoonlijke kunst in opdracht. Een kunstwerk dat past bij je persoonlijke lifestyle. Het is speciaal voor jou gemaakt, zodat het past in je interieur en in de kleuren die jij mooi vindt. Ontdek de Art Services en maak een statement met persoonlijke kunst. Wil je graag meteen advies? Neem contact op via de chat of het contactformulier.

ART EVA MARIA

 KUNST TIP 

Milieuvriendelijke kunstwerken in opdracht

 

ART Eva Maria schildert met duurzame verf. Deze natuurlijke verf heeft een uitzonderlijk goede houdbaarheid, kleur- en lichtechtheid. En is een goede keuze voor de aarde. Maak een statement met een duurzaam schilderij in je interieur.

Een kunstwerk laten maken in 5 stappen

Een kunstwerk laten maken is helemaal niet ingewikkeld. En de prijs van jouw unieke kunstwerk is gunstiger dan je denkt. In 5 stappen heb jij een schilderij aan de muur dat speciaal voor jou is gemaakt in kleuren die je aanspreken en met een thema dat bij je past: een portret, figuratief of abstract werk. ART Eva Maria maakt kunst in opdracht voor jou persoonlijk of voor je bedrijf. Check de verschillende portfolio’s onder ‘Kunst in opdracht’ om werk te bekijken en inspiratie op te doen: Love & Life Paint, Portret, Familieportret, Business Art, Duurzame schilderijen en Silhouetportret.

 

Wil jij snel een nieuw kunstwerk in je interieur, neem contact op en samen komen we tot iets moois, een kunstwerk speciaal voor jou gemaakt.

1

Contact

Neemt contact op met ART Eva Maria via het contactformulier, de chat of bel naar 076-5201888.

We bespreken je wensen goed door. Daarin komen aan bod: voor welke gelegenheid of ruimte het schilderij is, het onderwerp, de kleur, stijl en het formaat van het doek,

Bij de voorkeur voor een abstract werk, stilleven of landschap komt de sfeer die je wilt uitdrukken ter sprake.

 

Bij een Portret, Groepsportret of Love & Life Paint bespreken we het aantal mensen op het schilderij.

We nemen de bezorgwijze en de levertijd door.

2

Idee

Het concept voor het schilderij wordt in woorden samengevat en eventueel verduidelijkt met beelden.

Voor een Portret, Groepsportret of Love & Life Paint dienen foto's of afbeeldingen uit een video als hulpmiddel. Je kunt zelf het materiaal hiervoor aanleveren.

Eva kan ook foto's maken voor het schilderij bij je thuis of in het atelier in Breda. Of als je wenst op locatie van een event: tijdens de bruiloft, receptie, het feest, diner of andere gebeurtenis. Deze foto's dienen voor haar als schetsmateriaal voor het eindresultaat.

3

Prijsopgave

Naar aanleiding van ons gesprek ontvang je een prijsopgave.

Na goedkeuring van de prijsopgave wordt de eerste helft van het factuurbedrag in rekening gebracht.

Bij een abstract kunstwerk, stilleven of landschap ontvang je een tekening als schets, die als leidraad dient voor de compositie van het uiteindelijke kunstwerk.

Bij een Portret, Groepsportret of Love & Life Paint wordt de schets gemaakt naar aanleiding van het geselecteerde foto- en/of videomateriaal.

 

Na goedkeuring begint het schilderproces.

4

Schilderen

Eva gaat het schilderij creëren in het atelier.

De tijd die ze daarvoor nodig heeft hebben we vooraf duidelijk afgesproken. 

 

Schilderijen gemaakt met acrylverf hebben doorgaans een levertijd van 2 weken.

Duurzame kunst met handgemaakte verf van natuurlijke pigmenten heeft een langere droogtijd nodig.

 

Als het schilderij klaar is, ontvang je een foto van het resultaat per email.

Na instemming wordt een vernislaag aangebracht en op verzoek ingelijst.

Voor aflevering wordt de tweede helft van het factuurbedrag in rekening gebracht en dient te zijn voldaan.

5

Overhandiging

Het schilderij kan worden opgehaald in het atelier in Breda (De Teruggave, Gasthuisvelden 11)

of het wordt bezorgd.

Het schilderij in het echt zien is altijd een verrassing ook al heb je de foto van het resultaat al gezien. Het leeft meer, je ziet de textuur, de subtiele of juist expressieve kleuren, het stevige houten frame, de linnenstructuur... Het totaalplaatje van het kunstwerk komt tot leven wanneer je het met je eigen ogen ziet en beleeft.

Naderhand nemen we contact op over hoe je het kunstwerk ervaart en hoe het hangt in huis of kantoor. Foto's van het schilderij in de nieuwe omgeving vinden we erg leuk om te zien!

ART Eva Maria Sold Verkochte kunstwerken