top of page

Wat is de levertijd van een kunstwerk?

Om deze vraag te beantwoorden is het belangrijk om eerst te bekijken om wat voor soort kunstwerk het gaat. Er is een onderscheid tussen een Persoonlijk kunstwerk in opdracht, Vrije kunst uit de Online Art Gallery en Art Prints.


> UPDATE

Vanwege grote drukte is de levertijd van een schilderij in overleg. De productietijd kan langer duren dan de hier aangegeven tijden. Schilderijen met complexe composities en/of XXL formaat hebben een langere productietijd.


Neem contact op om je wens af te stemmen.
1) Persoonlijke kunst in opdracht


De levertijd van een persoonlijk kunstwerk in opdracht is drie à zes weken. ART Eva Maria werkt graag met duidelijke deadlines. Door de achtergrond van Eva van den Hamsvoort als grafisch ontwerper, live painter en toegepast kunstenaar heeft ze veel ervaring met werken in opdracht. Eva interpreteert de wensen van de opdrachtgever naar een concept en werkt met een duidelijke planning.De productietijd van een schilderij in acrylverf is drie weken, wanneer de prijsopgave en de schets zijn goedgekeurd. Acrylverf is een sneldrogende verf en na enkele uren overschilderbaar. Daardoor is het geschikt voor toepassing van een techniek waarmee Eva graag werkt. Het schilderij wordt laag over laag opgebouwd met penselen en kwasten als 'tools' en met gebruik van paletmes, waardoor mooie texturen ontstaan.2) Online Art GalleryDeze kunstwerken zijn meteen beschikbaar en klaar om op te hangen. Ze zijn online te bestellen of door een bericht te sturen naar ART Eva Maria. Ze kunnen direct opgehaald worden in Breda of verstuurd worden naar het afleveradres.3) Art Prints


Deze werken worden door Werk aan de Muur op bestelling gemaakt en bezorgd. De actuele levertijden worden aangegeven in de Webshop. 


Wil jij ook graag een persoonlijk kunstwerk, voor jezelf of om cadeau te geven?

Laten we je wensen samen doorspreken en een planning maken.Enjoy LIFE Enjoy ART

Comments


bottom of page