top of page

Wat is de levertijd van een kunstwerk?

Om deze vraag te beantwoorden is het belangrijk om eerst te bekijken om wat voor soort kunstwerk het gaat. Er is een onderscheid tussen een Persoonlijk kunstwerk in opdracht, Duurzame kunst, Vrije kunst uit de Online Art Gallery en Art Prints.


> UPDATE

Vanwege grote drukte van mei tot en met september, is de levertijd van een schilderij in overleg. De productietijd kan langer duren dan de hier aangegeven tijden. Schilderijen met complexe composities en/of XXL formaat hebben een langere productietijd.


Neem contact op om je wens af te stemmen.
1) Persoonlijke kunst in opdracht


De levertijd van een persoonlijk kunstwerk in opdracht is drie weken. ART Eva Maria werkt graag met duidelijke deadlines. Door de achtergrond van Eva van den Hamsvoort als grafisch ontwerper, live painter en toegepast kunstenaar heeft ze veel ervaring met werken in opdracht, interpretatie van de wensen van de opdrachtgever naar een concept en strakke planningen.De levertijd van een schilderij in acrylverf is drie weken, wanneer de prijsopgave en de schets zijn goedgekeurd. Acrylverf is een sneldrogende verf en na enkele uren overschilderbaar. Daardoor is het geschikt voor toepassing van een techniek waarmee Eva graag werkt. Het schilderij wordt laag over laag opgebouwd met penselen en kwasten als 'tools' en met gebruik van paletmes, waardoor mooie texturen ontstaan.2) Duurzame schilderijenDuurzame kunst, geschilderd met handgemaakte verf van natuurlijke pigmenten heeft een langere droogtijd nodig en daardoor - bij een groot formaat canvas - een levertijd van vier weken. Wanneer de wensen voor een kunstwerk met duurzame verf goed zijn doorgesproken, wordt de precieze levertijd doorgegeven. En ook dan geldt: afspraak is afspraak.


Als het schilderij klaar is, ontvang je een foto van het resultaat per e-mail.

Na instemming wordt een vernislaag aangebracht.


Het schilderij kan worden opgehaald in het atelier in Breda of het wordt bezorgd.3) Online Art GalleryDeze kunstwerken zijn meteen beschikbaar en klaar om op te hangen. Ze zijn online te bestellen of door een bericht te sturen naar ART Eva Maria. Ze kunnen direct opgehaald worden in Breda of verstuurd worden naar het afleveradres.4) Art Prints


Deze werken worden door Werk aan de Muur op bestelling gemaakt en bezorgd. De actuele levertijden worden aangegeven in de Webshop. 


Wil jij ook graag een persoonlijk kunstwerk, voor jezelf of om cadeau te geven?

Laten we je wensen samen doorspreken en een planning maken.Enjoy LIFE Enjoy ART

bottom of page