top of page

Met het hoofd in de wolken

Een silhouetportret van geliefden: een origineel trouwcadeau.


Silhouet portret van een bruidspaar. Een origineel trouwcadeau.
Silhouetportret van een bruidspaar. Een origineel trouwcadeau.

Je zoekt een origineel cadeau voor een koppel dat gaat trouwen of net getrouwd is. Of je wilt mensen verblijden met een kunstwerk om de liefde en het leven te vieren.


ART Eva Maria heeft een aantal manieren om zo'n origineel en waardevol cadeau voor je te maken en de meest recente ontwikkeling is duurzame kunst. Portretten en schilderijen worden in opdracht gemaakt met duurzame verf, handgemaakt met natuurlijke aarde en minerale pigmenten. Mooi voor de aarde en de mens en prachtig voor aan de muur!


Het silhouetportret is een nieuwe trend. Een persoon is herkenbaar aan de omtrekvorm van het gezicht. Ieder mens heeft een uniek silhouet en in het bijzonder de zijkant van het gezicht is karakteristiek. Daarom wordt dit 'en profil' portret ook wel een profielportret genoemd. Het karakter van een gezicht wordt in een silhouetportret op een esthetische manier uitgelicht.


Silhouetportret: tijdloze kunst voor je interieur.
Silhouetportret: tijdloze kunst voor je interieur.

Voor een portret van twee geliefden is het mooi en romantisch wanneer de personen naar elkaar kijken en dichtbij elkaar staan. Het moment nét voor een zoen. De achtergrond bestaat uit zachte vlakken met een schilderachtige structuur.


Een portret laten maken

Eva van den Hamsvoort maakt een silhouetportret met behulp van foto's. Het voordeel is dat er geen lange poseer sessies nodig zijn. Je kunt hiervoor de foto's aanleveren. Eva kan ook zelf foto's maken voor het portret: op locatie of in het atelier in Breda. Deze foto's dienen voor haar als schetsmateriaal voor het eindresultaat.


Lees hoe je een silhouetportret laat maken.


Silhouet portret van een bruidspaar. De kleuren passen mooi in het interieur.
Silhouetportret van een bruidspaar. De kleuren passen mooi in het interieur.


Silhouet portret van een echtpaar. Een origineel jubileum cadeau.
Silhouetportret van een echtpaar. Een origineel jubileum cadeau.

Jubileum of verjaardag cadeau


Wanneer een echtpaar een jubileum te vieren heeft, is een silhouetportret een waardevol geschenk. Het is ook een perfect cadeau voor een verjaardag. De ontvanger zal verrast zijn om zichzelf op een kunstzinnige wijze op een schilderij terug te zien.


Details en kleuren in het portret


Vooraf worden je wensen goed doorgesproken. Wil je geen of juist enkele details in het gezicht? Welke kleuren zie je graag terug in het schilderij? Het kunstwerk is persoonlijk en op maat gemaakt.


Silhouetportret van een jonge vrouw
Silhouetportret van een jonge vrouw. Een origineel verjaardagscadeau.

Laat je inspireren


Ben je enthousiast om een silhouetportret te laten maken? Laat je inspireren door het portfolio. Neem contact op met ART Eva Maria en je wensen, de kosten en de levertijd van het schilderij worden zorgvuldig doorgenomen.


Enjoy LIFE Enjoy ART
Comments


bottom of page