Zoeken

Feesten vastgelegd op doek!

Bijgewerkt: feb 6

2018: wat een jaar ... ik ben op zoveel feesten geweest ... om op doek vast te leggen! Bedankt aan alle geweldige mensen die me het vertrouwen hebben gegeven om hen te leren kennen en die met me hebben samengewerkt - als kleurrijke modellen - voor de schilderijen die ik heb gemaakt. Bedankt Live Paint voor jullie geweldige kunstprojecten en uitstekende communicatie!

Heb je een zakelijk evenement, jubileum, verjaardag of trouwerij of een ander event en je bent op zoek naar een originele wijze om dit kunstzinnig vast te leggen? Boek me voor 2019!

#ARTEvaMaria #schilderij #feest #bruiloft #receptie #diner #jubileum #kunstschilder #bruidscadeau #verjaardagscadeau #interieur #interieurtrend #bedrijfskunst #EvavandenHamsvoort #live #paint #Eva #Maria


ART News Eva Maria!

© ART Eva Maria, Eva van den Hamsvoort / Breda / Netherlands / Call 0031-(0)76-5201888 / eva@studio-evs.com. Portret, kunst, schilderijen, tekeningen, mixed media, kunst geschenken in opdracht. Portrait, art, paintings, drawings, mixed media, art gifts commission.