top of page

Een geschilderd, zakelijk portret: een persoonlijk statement van je bedrijf of organisatie


Een zakelijk team wordt vaak in beeld gebracht door middel van fotografie. Maar heb je wel eens gedacht aan een schilderij van de mensen die werkzaam zijn in je bedrijf? Een handgeschilderd kunstwerk helemaal op maat gemaakt speciaal voor jouw bedrijf of organisatie. Denk hierbij aan een team binnen je bedrijf, een groep managers, een portret van de directeur/eigenaren of 'de complete werkvloer'. Ook de achtergrond van het schilderij is belangrijk: misschien (een gedeelte van) het bedrijfspand of een specifieke kleur, meer abstract, een quote of logo?

ART Eva Maria overlegt met jou de wensen die je hebt voor een schilderij, zoals: het kleurgebruik, het formaat, de stijl, de personen op het schilderij, een formeel portret of juist meer met een twist?

Na een overleg gaan we samen aan de slag door middel van fotografie, waarin de geportretteerden kort de tijd nemen om te poseren. Deze foto's worden als 'schets' en geheugensteuntje gebruikt voor de compositie en het uiteindelijke resultaat: een kunstwerk voor je bedrijf!


Zakelijk portret, Kunst voor bedrijf en kantoor
Schilderij van zakelijk team. Kunst op kantoor.

Bijzonder aan een geschilderd, zakelijk portret is dat je een statement uitdraagt: aandacht voor de mens, je product of dienst. Daarnaast draag je creativiteit, originaliteit en een ruimdenkende visie uit. Een schilderij maken is een ambacht en juist dat menselijke aspect spreekt mensen aan.

Het schilderij kan een plek krijgen bij de entree, een kantoor, of binnen een afdeling. Het is helemaal bijzonder wanneer je iedereen die aan het portret heeft meegewerkt een reproductie op canvas geeft.

Je kunt bijvoorbeeld ook van de afbeelding van het schilderij (kerst-)kaarten laten ontwerpen en versturen of inzetten als visual voor een bedrijfsfeest of -presentatie.

ART Eva Maria begeleidt je graag in dit proces.

Wil je meer informatie hierover ontvangen, neem contact op met ART Eva Maria,

Eva van den Hamsvoort


Enjoy LIFE Enjoy ART

bottom of page