Grafische patronen

English

De oorsprong van deze serie ligt in het maken van repeterende elementen. Een tekening is in één sessie gemaakt met inkt. Soms is er daarna digitaal op doorgewerkt, door toevoeging van subtiele kleurvlakken. Het belangrijke in deze serie is het handwerk en de concentratie die nodig is voor het evenwicht en ritmiek in de lijnvoering. Alle werken zijn verkrijgbaar als reproducties op een formaat en in een materiaal naar keuze.

Graphic patterns

 

The origin of these series lies in making repetitive elements. A drawing is made in one session with ink. Sometimes there is a digital addition of subtle color planes. Key in these series is the handwork and the concentration required for balance and rhythm in the lines. All the works are available as reproductions on a format and in a material of choice.

 

 

ART News Eva Maria!

© ART Eva Maria, Eva van den Hamsvoort / Breda / Netherlands / Call 0031-(0)76-5201888 / eva@studio-evs.com. Portret, kunst, schilderijen, tekeningen, mixed media, kunst geschenken in opdracht. Portrait, art, paintings, drawings, mixed media, art gifts commission.

  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Gray Pinterest Icon
  • Gray Youtube Icoon