​Eva van den Hamsvoort creëert kunst voor bedrijven en particulieren. Haar kunstenaarsnaam is 'Eva Maria'.
Ze maakt schilderijen, tekeningen en mixed media. De focus ligt op portretten, figuren en abstract werk.
 

Wil je een kunstwerk van Eva Maria aan de muur? 3 manieren om kunst te kopen:

1

Persoonlijke kunst op maat

Zoek je een portret, landschap of liever een abstract werk? Een persoonlijk kunstwerk helemaal op maat gemaakt voor jouw woning, kantoor of bedrijf? Hier vind je een kunstwerk voor jou.
Naar kunst op maat

2

Saatchi Art Gallery

Saatchi Art is een internationale Gallery. Hier worden wereldwijd originele kunstwerken van ART Eva Maria verkocht. Kijk in de collectie en vind er jouw favoriete werk!
Naar Saatchi Art Gallery

3

 Art Eva Maria Shop

ART Eva Maria maakt werken die gekocht kunnen worden op ieder gewenst materiaal en grootte. Er zijn thema series en je vindt er zeker iets wat bij je past voor een vriendelijke prijs!
Naar Eva Maria Shop

UITGELICHT

 
Live Event Painting Eva Maria

Op locatie wordt er live geschilderd tijdens events: zakelijke gelegenheden, bedrijfspresentaties, productpresentaties, bedrijfsdiners, beurspresentaties, jubilea, feesten en bruiloften. In 4 uur tijd schildert Eva ter plaatse een sfeerimpressie. Er ontstaat een spontaan schilderij met vlotte penseelstreken. Het is voor de gasten interessant om het schilderproces te volgen en een Live Event Painting is een waardevolle aanvulling op het evenement. Het resultaat is een kleurrijk schilderij als mooie herinnering aan een speciale gelegenheid. Live Event Painting is erg populair, Eva schildert 50 à 60 events per jaar.

Het is ook mogelijk een schilderij naar aanleiding van foto's van een event in het atelier te laten maken.

 
Regelmatig worden er werken verkocht aan kunstliefhebbers: werk in opdracht, vrij werk en kunst reproducties. Hieronder vind je een selectie van recente verkopen.

ART News Eva Maria!

© ART Eva Maria, Eva van den Hamsvoort / Breda / Netherlands / Call 0031-(0)76-5201888 / eva@studio-evs.com. Portret, kunst, schilderijen, tekeningen, mixed media, kunst geschenken in opdracht. Portrait, art, paintings, drawings, mixed media, art gifts commission.

Live Paint Eva Maria Utrecht

Schilderij van huwelijksdiner Locatie: Metaal Kathedraal