​Eva van den Hamsvoort maakt kunst voor bedrijven en particulieren.
Haar kunstenaarsnaam is 'Eva Maria'.
ART Eva Maria maakt portretten, landschappen, abstract werk, mixed media, tekeningen, schilderijen en meer...
Dance Mix 90x120 Eva Maria eindresultaat
 

Wil je een kunstwerk van Eva Maria aan de muur? 3 manieren om kunst te kopen:

1

Persoonlijke kunst op maat

Zoek je een portret, landschap of liever een abstract werk? Een persoonlijk kunstwerk helemaal op maat gemaakt voor jouw woning, kantoor of bedrijf? Hier vind je een kunstwerk voor jou.
Naar kunst op maat

2

 Art Eva Maria Shop

ART Eva Maria maakt werken die gekocht kunnen worden op ieder gewenst materiaal en grootte. Er zijn thema series en je vindt er zeker iets wat bij je past voor een vriendelijke prijs!
Naar Eva Maria Shop

3

Saatchi Art Gallery

Saatchi Art is een internationale Gallery. Hier worden wereldwijd originele kunstwerken van ART Eva Maria verkocht. Kijk in de collectie en vind er jouw favoriete werk!
Naar Saatchi Art Gallery
 

Uitgelicht

Live Event Painting Eva Maria

Op locatie wordt er live geschilderd tijdens events: zakelijke gelegenheden, bedrijfspresentaties, productpresentaties, bedrijfsdiners, beurspresentaties, jubilea, feesten en bruiloften. In 4 uur tijd schildert Eva ter plaatse een sfeerimpressie. Er ontstaat een spontaan schilderij met vlotte penseelstreken. Het is voor de gasten interessant om het schilderproces te volgen en een Live Event Painting is een waardevolle aanvulling op het evenement. Het resultaat is een kleurrijk schilderij als mooie herinnering aan een speciale gelegenheid. Live Event Painting is erg populair, Eva schildert 50 à 60 events per jaar.

Het is ook mogelijk een schilderij naar aanleiding van foto's van een event in het atelier te laten maken.

Stille portretten

Een uitgebreide nieuwe serie Van ART Eva Maria met ingetogen portretten in sobere kleuren. De inkt spetters en rafelige lijnen vormen een eigentijdse signatuur.

Zakelijk portret

Een geschilderd, zakelijk portret: een persoonlijk statement van je bedrijf of organisatie!

Dancing people

Dansende, bewegende en feestende mensen. Gestileerd, abstract in lijnen en penseelstreken getekend of geschilderd. Theatraal licht en schaduw. Van de schilderijen zijn de originelen te koop, van de andere werken reproducties in verschillende groottes en uitvoeringen.

Portret in opdracht

Een geschilderd portret is heel bijzonder om cadeau te geven én te krijgen. Als herinnering, waardering of uit liefde voor iemand.

Groepsportret

Op een expressieve manier creëert Eva Maria een sfeervol schilderij van twee, drie of meer mensen. Het is voor haar van belang de essentie van de personen te raken. Dat maakt een portret tijdloos.

ART Eva Maria

“Kunst is voor iedereen. Kunst geeft iets om over na te denken en van te genieten. Ik werk in opdracht, met portretten als specialisatie. Ik ontrafel een gezicht om het opnieuw op te bouwen zodat de dynamiek van de ziel, de essentie, zichtbaar wordt. Iedere keer dat ik een portret aflever en de mensen geroerd zijn, weet ik dat ik de essentie heb geraakt.”

Eva Maria, kunstenaar en ontwerper

Kunsttrend: lijntekeningen

Een groot aantal van Eva Maria's kunstwerken zijn opgenomen in de Trendcollectie van Werk aan de Muur. Deze creatieve organisatie biedt betaalbare kunstwerken voor jouw lege muren en is bekend van het TV programma 'VT Wonen, Weer verliefd op je huis!'.

 
Regelmatig worden er werken verkocht aan kunstliefhebbers: werk in opdracht, vrij werk en kunst reproducties. Hieronder vind je een selectie van recente verkopen.

ART News Eva Maria!

© ART Eva Maria, Eva van den Hamsvoort / Breda / Netherlands / Call 0031-(0)76-5201888 / eva@studio-evs.com. Portret, kunst, schilderijen, tekeningen, mixed media, kunst geschenken in opdracht. Portrait, art, paintings, drawings, mixed media, art gifts commission.

  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Gray Pinterest Icon
  • Gray Youtube Icoon
Live Paint Eva Maria Den Haag

Grand Opening Gallery 61